Victor Vernicos: «Τα έδωσα όλα»

Ο 16χρονος Victor Vernicos, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023 με το τραγούδι «What they say», δεν κατάφερε να πάρει το πράσινο φως για τον τελικό του Σαββάτου.

Ο Victor Vernicos έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά τον χτεσινό αποκλεισμό στην εκπομπή «Πρωΐαν σε είδον τη μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, όπου μίλησε για την εμπειρία του στον διαγωνισμό τραγουδιού. Τα πρώτα λόγια του 16χρονου τραγουδιστή ήταν πως αισθάνεται καλά. «Μετά την εμφάνιση μου, όταν κατέβηκα από τη σκηνή, πίστευα ότι τα είχα δώσει όλα, έκανα αυτό που είπα ότι θα κάνω. Πήγα και τα έδωσα όλα επάνω στη σκηνή. Πιστεύω ότι το destiny (η μοίρα) δεν ήταν να προκριθούμε τελικά, εγώ, όμως, έκανα αυτό που μπορούσα. Μπορεί να τα είχα κάνει καλύτερα, μπορεί και όχι. Αλλά τα έδωσα όλα».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως «μόλις κατέβηκα από τη σκηνή όλοι είχαν χαρεί, είδαν ότι τα έδωσα όλα και πόσο το χάρηκα, πόσο καλή ήταν η εμφάνιση. Ήταν και ο πατέρας μου εκεί, με την ελληνική σημαία πιο ψηλά από όλους».

«Συνεχίζω με την πορεία μου στη μουσική. Θέλω να μάθω πολλά πράγματα, για να μπορέσω να δώσω. Αυτό που μου έμεινε από αυτή τη συμμετοχή είναι πόσο όμορφος είναι ο κόσμος, ήταν πολύ όμορφα όλα», κατέληξε ο 16χρονος τραγουδιστής.