Βίλα Ασλάνη στη Μύκονο: Στα χέρια προσώπου-έκπληξη

Η διάσημη βίλα στην περιοχή Κανάλια του νησιού ήταν εγκαταλελειμμένη εδώ και επτά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη.

Από το 2013 έως και σήμερα, η πανέμορφη βίλα είχε μείνει κλειδωμένη και έρημη, ρημάζοντας στο πέρασμα του χρόνου.

Η εντυπωσιακή βίλα, που βρίσκεται στη Μύκονο και συγκεκριμένα στην περιοχή Κανάλια χτίστηκε πριν από 27 χρόνια. Εκεί ο Μιχάλης Ασλάνης απολάμβανε μοναδική θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, το νησί της Τήνου και τη Δήλο.

Το εσωτερικό του σπιτιού με μοναδικής αισθητικής έπιπλα, καθρέπτες στους τοίχους, καθώς και πανάκριβα υφάσματα συνδυασμένα με την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική.

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», έγινε η μεγάλη αποκάλυψη για τη νέα ιδιοκτρήτρια της θρυλικής βίλας στα Κανάλια, η οποία είναι η Βάνα Μπάρμπα!

«Την συνάντησα τυχαία τις μέρες του Πάσχα. Ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για Μύκονο. Η Βάνα είχε και παλιά σπίτι στη Μύκονο στο Santa Marina, το οποίο είχε πουλήσει σε πολύ καλή τιμή, προ κρίσης. Έχει περάσει, λοιπόν, στα χέρια της, μετά από πολύπλοκες διαδικασίες γιατί ανήκε στο κράτος, το σπίτι του καλού της φίλου Μιχάλη Ασλάνη. Θα το έχει για κάποια χρόνια, για μια δεκαετία νομίζω. Θέλει και να μείνει και να το εκμεταλλευτεί, όπως κάνουν οι περισσότεροι που έχουν σπίτια στη Μύκονο. Έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες εργασίες, γιατί το σπίτι ήταν σε μια κατάσταση εγκατάλειψης. Θα περάσει όλο της το καλοκαίρι εκεί η Βάνα Μπάρμπα, τρεις μήνες», ανέφερε ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης.

Διαψεύδει η ίδια

«Αυτό δεν ισχύει πια. Ήταν μια προσπάθεια που έκανα παλιά να το κρατήσω, προ κορωνοϊού, για να μπορέσω να έχω ένα έσοδο. Να το νοικιάζαμε. Στη Μύκονο νοικιάζουν όλοι τις βίλες τους. Ακόμη και οι φραγκάτοι. Τώρα δεν βγαίνει πια. Πού να το νοικιάσεις; Πως να το συντηρήσεις; Με τι; Δεν βγαίνει. Γι’ αυτό υποχρεώθηκα να το αφήσω. Δεν μπορώ ούτε να το φτιάξω, ούτε να το συντηρήσω. Ήταν κακό timing. Στη Μύκονο μπορεί να πάω για κάνα Σαββατοκύριακο στο σπίτι μιας φίλης ή ενός φίλου, αλλά για να μείνω όπως είπαν μήνες και να εκμεταλλευτώ τη βίλα του Μιχάλη που τον λατρεύω, όχι» δήλωσε η ίδια στο PatKiout.gr.

-Ad-