Βίντεο δείχνει παιδίατρο να εξετάζει το άρρωστο παιδί του πατέρα Αντωνίου στο αυτοκίνητο – Αντεπίθεση μετά την έξωση από την Κιβωτό

Ο πατήρ Αντώνιος έχει περάσει στην αντεπίθεση καθώς μέσω των δικηγόρων του εξαπέλυσε “μύδρους” κατά πάντων.

 

Συγκεκριμένα έξω από τη δομή της “Κιβωτού” ο συνήγορος του πατέρα Αντωνίου, Θρασύβουλος Κονταξής, εξαπέλυσε μύδρους κατά της κυβέρνησης, της εκκλησίας αλλά και της νέας πρόεδρου του νέου ΔΣ της δομής Αλεξάνδρας Μαρτίνου.

 

Μάλιστα έκανε λόγο για “αβυσσαλέο μίσος της επίσημης εκκλησίας για το έργο της «Κιβωτού» συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης“.

 

 

Στη συνέχεια ο δικηγόρος του πατέρα Αντώνιου έβαλλε κατά του νέου ΔΣ της δομής το οποίο χαρακτήρισε “εγκάθετο” και αναφέρθηκε στην Αλεξάνδρα Μαρτίνου ως “κυρία εφοπλιστή”.

Ο κ. Κονταξής ανέφερε πως το ΔΣ άλλαξε χωρίς καμία προειδοποίηση και “παράνομα”.

 

Μάλιστα όπως είπε “παράνομα” και “αυθαίρετα κλείδωσαν και πέταξαν τον πατέρα Αντώνιο στον δρόμο”.

 

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του ο πατήρ Αντώνιος δεν είχε εξαφανιστεί και βρισκόταν στο σπίτι του στην “Κιβωτό” και η αλλαγή των κλειδαριών που έγινε όπως υποστηρίζουν παράνομα από το ΔΣ της δομής ώθησε τον ίδιο και την πρεσβυτέρα να μείνουν στο αυτοκίνητο, καθώς δεν διαθέτουν άλλο ακίνητο και έμειναν ανέστιοι.

 

Μάλιστα η σελίδα υποστηρικτών του εμπνευστή και ιδρυτή της “Κιβωτού του Κόσμου” στο Facebook, το πήγε ένα βήμα παραπάνω, καθώς ανέβασε ένα βίντεο, το οποίο φέρεται να διανυκτέρευσε η οικογένεια του πατέρα Αντωνίου.

 

 

Στο βίντεο ακούγεται κάποιος υποστηρικτής του πατέρα Αντωνίου να σημειώνει πως πέταξαν στο δρόμο την οικογένεια του εμπνευστή της “Κιβωτού”.

 

Μάλιστα όπως υπογραμμίζει η εν λόγω σελίδα στο Facebook, το παιδί του πατέρα Αντωνίου ήταν άρρωστο και το οποίο η παιδίατρος αναγκάστηκε να εξετάσει μέσα στο αυτοκίνητο!

 

Η σελίδα συντάσσεται με τη γραμμή που ακολουθεί ο πατήρ Αντώνιος αλλά και οι δικηγόροι του βάλλοντας κατά του νέου ΔΣ της “Κιβωτού”.

 

Μάλιστα αναφέρονται και στη δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία ο πατήρ Αντώνιος απαγορεύεται να πλησιάζει τις δομές και σημειώνουν ότι πήγε σε διαμέρισμα στη Ραφήνα το οποίο ανήκει στην “Κιβωτό” και όχι στον πατέρα Αντώνιο.

 

Όπως υποστηρίζουν στο εκτενές κείμενο της σελίδας το παιδί έπαθε πανικό και ανέβασε πυρετό όταν είδε την πρεσβυτέρα να κλαίει.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση

“Χθες στις 23.00 γυρνώντας στο διαμέρισμα τους όπου είναι μέσα στην Κιβωτό είδαν ότι η κλειδαριά ήταν αλλαγμένη χωρίς καμία προειδοποίηση και εννοείται παράνομα, ελπίζω να ακούσατε τον δικηγόρο της οικογενείας!

 

(Η ειδοποίηση πήγε στην Ραφήνα στην υποτιθέμενη “μεζονέτα”-διαμέρισμα 87τ.μ. 1ου ορόφου η οποία ανήκει στην οργάνωση και όχι στους ίδιους όπως λένε στα ΜΜΕ).

 

Το νέο Δ.Σ. γνώριζε πολύ καλά αυτήν την πληροφορία για το που μένει ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα και θα μπορούσε να τους βρει ανά πάσα στιγμή και να τους ενημερώσει, κάτι που δεν έγινε ποτέ!

Ο μικρός έπαθε πανικό οταν ειδε την μητερα του να κλαίει και ανέβασε πυρετό, ειδοποιήθηκε η παιδίατρος να έρθει για τον δει ωστόσο μέχρι να καταφθασει τους είχαν ήδη βγάλει από την Κιβωτό και αναγκαστικά ο μικρός πήγε στο αυτοκίνητο μιας και χθες είχε 11 βαθμούς Κελσίου!

Η δικαιολογία ήταν ότι δεν μπορούσαν να βρουν την νεα Πρόεδρο του Δ.Σ. η οποία είχε τα κλειδιά του διαμερίσματος μαζί της και πως θα έβρισκαν έναν τρόπο για να ανοίξουν το διαμέρισμα κάτι που επίσης δεν έγινε ποτέ!

Με εκτίμηση

Ομάδα διαχείρισης της σελίδας!

 

Σημειώνεται ότι η παιδίατρος αναγκάστηκε να εξετασει το άρρωστο παιδί τους στο αυτοκίνητο!“.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Β. Ζελένσκι: Είμαι πρόθυμος να παραιτηθώ για την ειρήνη της Ουκρανίας ή για την ένταξη στο ΝΑΤΟ
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες στον Παναμά: Κοριτσάκι νεκρό – Είκοσι διασωθέντες
23 Φεβρουαρίου, 2025
Απειλή για βόμβα σε πτήση της American Airlines με προορισμό το Νέο Δελχί
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανικές εκλογές: Η ώρα της αλήθειας στην κάλπη
23 Φεβρουαρίου, 2025