Βίντεο με το τροχαίο στη Συγγρού

Το βίντεο προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega και το περιστατικό έγινε το πρωί της Δευτέρας (17/6).

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στη Συγγρού, όταν ένα αμάξι ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στο κράσπεδο, ενώ αναποδογύρισε πέντε φορές.

Ένα ζευγάρι από το Κουκάκι πήγαινε στον Πειραιά για ιατρικό ραντεβού, όταν η οδηγός έφτασε στη Συγγρού και έχασε τον έλεγχο του οχήματος, γιατί έσκασε το δεξί μπροστινό ελαστικό του ΙΧ. Στην προσπάθειά της να επαναφέρει το όχημα, προσέκρουσε στο κράσπεδο και κατέληξε στις διαχωριστικές μπάρες, ενώ αναποδογύρισε πέντε φορές.

Φωτογραφία από τη στιγμή που το ΙΧ βγαίνει εκτός πορείας:

Οι ζημιές στο όχημα είναι εκτεταμένες, ενώ η οδηγός εγκλωβίστηκε στο ΙΧ και χρειάστηκε η συνδρομή δύο οχημάτων της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 6 πυροσβέστες προκειμένου να απεγκλωβιστεί. Ταυτόχρονα, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από πλήρωμα μοτοσικλέτας ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο.

Το ζευγάρι γλίτωσε χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ το αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας έμεινε για λίγη ώρα κλειστό και επικράτησε κυκλοφοριακή συμφόρηση. Στο σημείο κατέφθασε και η ΕΛ.ΑΣ, ενώ γερανοφόρο όχημα απομάκρυνε αργότερα το αυτοκίνητο.