Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης στην Γλυφάδα

Το βίντεο είναι από την οδό Λαζαράκη το βράδυ του Σαββάτου 21/9.

Την στιγμή που άγριου ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στην Γλυφάδα δείχνει βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η ανήλικη ήταν στο σημείο της επίθεσης με φίλες της όταν δέχθηκε απρόκλητη και πισώπλατη επίθεση από συμμαθήτριά της, η οποία την χτυπούσε με μπουνιές και κλοτσιές μέχρι να πέσει αναίσθητη στο έδαφος.

Αυτό που προκαλεί ακόμη πιο αλγεινή εντύπωση είναι το γεγονός πως παρόντες στο περιστατικό ωμής βίας είναι αρκετά παιδιά, κυρίως ανήλικα, τα οποία παρακολουθούν τον ξυλοδαρμό με κυνική απάθεια, χωρίς την παραμικρή πρόθεση να βοηθήσουν την άτυχη 14χρονη.

Ήταν οργανωμένο

Οι δύο ανήλικες που συνελήφθησαν για την επίθεση που δέχτηκε το 14χρονο κορίτσι το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα είναι γνωστές της.

Την αποκάλυψη έκανε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στο Action24 και συμπληρώνοντας ότιτο θύμα της επίθεσης έχει αναγνωρίσει ένα ακόμα άτομο το οποίο αναζητείται.

Το είχαν κανονίσει μέσω Instagram

Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας γυμνασίου του Δήμου Βούλας για 2η φορά σε διάστημα δυο εβδομάδων από ομάδα 25 και πλέον ανηλίκων παιδιών, πρωτοστατούντων δύο μαθητριών του ίδιου γυμνασίου (γνωστό το ποιόν των παιδιών και των γονέων αυτών) στην περιοχή της Γλυφάδας Σάββατο βράδυ (21/9) και 07/09 το προηγούμενο.

Κλήθηκαν μέσω κλειστής ομάδας στο Instagram 25-40 άτομα από όλη την Αττική, όπου εντόπισαν το κορίτσι, το οδήγησαν διά της βίας σε σκοτεινό μέρος αποσπώντας το από την παρέα του και της επιτέθηκαν άνευ αιτίας από πίσω, χτυπώντας τη στο κεφάλι, ρίχνοντάς τη λιπόθυμη στο έδαφος όπου και συνέχισαν βίαια να τη χτυπούν, να τη φτύνουν, να επιδιώκουν να τη γδύσουν, να της κάψουν τα μαλλιά.

Έγιναν όλες οι ενέργειες σε συνέχεια και παλιότερων, μήνυση χθες στο ΑΤ Γλυφάδας (ποινική δίωξη) και σε όλες τις ενεχόμενες οικογένειες στις αξιόποινες αυτές πράξεις, καθώς και στα ανήλικα τέκνα αυτών που συμμετείχαν με οιονδήποτε τρόπο στο συμβάν.

Προτρέπουμε τους γονείς να αναλάβουν δράση σε κάθε μικρό ή μεγαλύτερο αντίστοιχο περιστατικό, τα παιδιά κινδυνεύουν πραγματικά, το θύμα εν προκειμένω είναι μια αριστούχα μαθήτρια που δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ με τη συμπεριφορά της, τουναντίον και ίσως αυτό, το ότι δεν έχει δώσει δικαιώματα να είναι η αιτία των εξαιρετικά δυσάρεστων γεγονότων που βιώνει», δηλώνει το περιβάλλον της 14χρονης κοπέλας.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ιράν: Πενθήμερο πένθος για τον θάνατο του Νασράλα κήρυξε ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Θρήνος στον Λίβανο
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Θεσσαλονίκη: Νεκρός ηλικιωμένος που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Άσσηρο
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Έκανε «περίπατο» με Κέντρικ Ναν και πέρασε στον τελικό του Super Cup
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Θάνατος Νασράλα: Σε αναζήτηση «απάντησης» η Χεζμπολάχ – Σε συναγερμό το Ισραήλ, αναμένει σκληρό ιρανικό χτύπημα
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Τροχαίο με νεκρό 70χρονο στην Κρήτη
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Πηγή προσκείμενη στη Χεζμπολάχ: Ο διοικητής του μετώπου με το Ισραήλ σκοτώθηκε μαζί με τον Νασράλα
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Hellenic Train: Κανονικά τα δρομολόγια τρένων στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Σέρρες από την Τρίτη 1η Οκτωβρίου
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Ερμού: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε 23χρονο και άρπαξαν χρυσή αλυσίδα
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Κέρκυρα: «Πες μας την αλήθεια για το παιδί σου» – Πώς ομολόγησε τη δολοφονία του συζύγου της
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Εκτός ελέγχου η βία των ανηλίκων – Αιματηρά επεισόδια και τραυματίες
28 Σεπτεμβρίου, 2024