Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που ο 55χρονος μαχαιρώνει τον μάγειρα

Σοκαριστικά είναι τα πλάνα από το βίντεο ντοκουμέντο με την επίθεση που δέχθηκε ο μάγειρας.

Σάλο είχε προκαλέσει η είδηση για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος μάγειρα σε ουζερί, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, από έναν άντρα, με αφορμή ένα κοντοσούβλι.

Το MEGA έφερε στη δημοσιότητα βίντεο ντοκουμέντο από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος, που δείχνει καρέ καρέ την στιγμή που ο δράστης επιτίθεται στον μάγειρα, αλλά και τον άκρως επαγγελματικό τρόπο που ο 55χρονος κρατά το μαχαίρι.

Μάλιστα ο άνδρας φαίνεται να φεύγει ατάραχος από το μαγαζί με το μηχανάκι του, αφότου έσπειρε τον πανικό, με το θύμα αιμόφυρτο να περιμένει το ασθενοφόρο για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες.

«Αρπάζει το πηρούνι με το δεξί και νόμιζα ότι κρατούσε καμία πηρούνα από αυτές που μαζεύουν την κοπριά για τα ζώα», λέει το θύμα στην κάμερα του MEGA.

Η εξωτερική κάμερα ασφαλείας του ουζερί έχει καταγράψει την άφιξη του δράστη, ο οποίος μάλιστα μπαίνοντας στο μαγαζί χαιρετάει τον μάγειρα ενώ και στο εσωτερικό του καταστήματος φαίνεται να γνωρίζει κάποιους από τους θαμώνες και δείχνει ήρεμος χωρίς τίποτα να προμηνύει όσα ακολούθησαν.