Βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες στιγμές του άτυχου πυροσβέστη

Ο άτυχος πυροσβέστης, που βρήκε τραγικό θάνατο την Δευτέρα στον Έβρο, είχε πάρει σήμα μαζί με συναδέλφους του για να σπεύσουν σε ένα νηπιαγωγείο όπου είχαν εγκλωβιστεί μικρά παιδιά.

Λίγο μετά το μοιραίο, οι πυροσβέστες φαίνονται να κρατούν με σκοινί το συνάδελφό τους που φτάνει στο σημείο που χάθηκε ο 46χρονος πυροσβέστης πατέρας τριών παιδιών στον Απαλό της Αλεξανδρούπολης. Κρατάει μία βέργα περίπου δύο μέτρων και έχει μαζί του μία φιάλη οξυγόνου ενώ ο άτυχος 46χρονος πυροσβέστης έχει ήδη χαθεί στα νερά.

Τον αναζητά μέσα στα λασπόνερα. Κινείται με προσοχή καθώς βλέπει πως το οδόστρωμα έχει υποχωρήσει και δίπλα του είναι ημιβυθισμένο το όχημα της Πυροσβεστικής.

Βυθίζει τη βέργα και καταλαβαίνει πως υπάρχει φρεάτιο. Τότε καταλαβαίνουν ότι ο 46χρονος πυροσβέστης έχει εξαφανιστεί μέσα στον αγωγό του φρεατίου. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειές τους, τον εντοπίζουν νεκρό περίπου 100 μέτρα πιο κάτω. Εκεί, που καταλήγει το φρεάτιο.

Κάποια στιγμή, το όχημα της πυροσβεστικής βούλιαξε καθώς ο δρόμος υποχώρησε. Ήταν αδιέξοδο αλλά δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση. Κανένα σήμα. Ο 46χρονος κατέβηκε για να δει τι είχε συμβεί. Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι υπήρχε ανοιχτό φρεάτιο. Και ξαφνικά έπεσε μέσα χωρίς κανείς να προλάβει να αντιδράσει. Οι στιγμές που ακολούθησαν συγκλονίζουν.

Αμέσως ξεκίνησε μια αγωνιώδης επιχείρηση εντοπισμού. Με προσεκτικές κινήσεις έψαχναν δίπλα στο πυροσβεστικό όχημα. Μια άλλη ομάδα πήγε εκεί που βγαίνει ο αγωγός, σε μια απόσταση 100 μέτρων.

Στο κεντρικό δελτίο του Mega προβλήθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο, που δείχνει τις τελευταίες στιγμές του 46χρονου. Το βίντεο τραβήχτηκε λίγο πριν εκείνος χαθεί στα νερά και στις εικόνες ο άτυχος άνδρας φαίνεται στην αριστερή μεριά του πυροσβεστικού οχήματος.

Δείτε το βίντεο του mega: