Βίντεο ντοκουμέντο με τους ληστές που εισέβαλαν σε σπίτια στην Ανάβυσσο

Δύο οικογένειες στην Ανάβυσσο έζησαν τον τρόμο το βράδυ του Σαββάτου λίγο μετά τις 22:00, καθώς ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega οι δράστες εισέβαλαν σε μία μονοκατοικία έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και φορούσαν γάντι.

Οι τρεις ληστές απειλούσαν με κατσαβίδι τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ωστόσο στη συνέχεια είπαν πως έκαναν λάθος καθώς ήθελαν να μπουν στη διπλανή μονοκατοικία.

Τότε κράτησαν όμηρο τον άνδρα και στη συνέχεια πήγαν στο διπλανό σπίτι όπου εκεί ακινητοποίησαν μία ηλικιωμένη και κατάφεραν να της αποσπάσουν κοσμήματα και χρήματα.

Αμέσως μετά οι ληστές τράπηκαν σε φυγή και οι αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν από κάμερες ασφαλείας τους δράστες ή το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν.

Η εγγονή της ηλικιωμένης μίλησε στο MEGA για την περιπέτεια που βίωσε η γιαγιά της: «Ζητούσαν που είναι το χρηματοκιβώτιο. Εκείνη την ώρα η γιαγιά μου έβλεπε τηλεόραση. Είδε από τις κάμερες ότι οι ληστές είναι στον κήπο, δεν πρόλαβε να ζητήσει βοήθειες. Ο γείτονάς μας δέχθηκε πολλές απειλές, δεν μπορούσε να ειδοποιήσει την αστυνομία».