Βίντεο Παπαδημούλη: «Το νεοφιλελεύθερο δόγμα Μητσοτάκη σε δύο λεπτά»

Κριτική σε όσα υποστήριξε ο υφυπουργός Εργασίας, Παναγιώτης Τσακλόγλου, σε τηλεοπτική εμφάνιση, ασκεί ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο Επικεφαλής Ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για «νεοφιλελεύθερο δόγμα Μητσοτακη».

Ο κ. Τσακλόγλου, μιλώντας στο Kοntra, υποστήριξε για τους μισθούς ότι πρέπει να συμβαδίζουν με την αύξηση της παραγωγικότητας στην οικονομία. «Δαφορετικά αν δώσεις αυξήσεις οι οποίες να είναι πολύ πέρα από τις δυνατότητες της οικονομίας, απλά μειώνεις την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας με αποτελέσματα τα οποία τα είδαμε τα προηγούμενα χρόνια», σημείωνε.

Η τοποθέτηση αυτή έφερε την αντίδραση του κ. Παπαδημούλη, ο οποίος έγραψε στο twitter: «Οι μισθοί στην Ελλάδα, είναι οι χαμηλότεροι σε όλη την Δυτική Ευρώπη. Και η ακρίβεια, τους ροκανίζει περισσότερο. Ισπανία και Πορτογαλία αύξησαν τον κατώτατο μισθό. Στην Ελλάδα όμως, ο υφυπ. Εργασίας της ΝΔ, το αρνείται ως καταστροφή! Το νεοφιλελεύθερο δόγμα Μητσοτακη σε 2’!».

Δείτε παρακάτω: