Βίντεο: Ψυχικό: Καρέ καρέ οι κινήσεις του εκτελεστή πριν τη μαφιόζικη εκτέλεση

Με περισσότερες από 16 σφαίρες γάζωσε το στόχο του ο εκτελεστής στο Ψυχικό. Το θύμα ήταν τοπογράφος – μηχανικός, πατέρας δύο παιδιών, με έντονη επαγγελματική δραστηριότητα στη Μύκονο. Εκεί αναζητούν οι αστυνομικοί και την άκρη του νήματος για το μαφιόζικο χτύπημα. Το ανθρωποκτονιών έχει ήδη στα χέρια του οπτικό ντοκουμέντο που δείχνει καρε – καρέ τις κινήσεις του πιστολέρο ο οποίος δεν δίστασε να εκτελέσει την εντολή που είχε λάβει σε ένα απο τα κεντρικότερα σημεία του Ψυχικού στις 8 το πρωί.

Το αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο του Star είναι αυτό που ερευνούν με προσοχή οι αστυνομικοί καθώς εκτιμούν πως πρόκειται για τον εκτελεστή του τοπογράφου. Είναι λίγα λεπτά πριν το γάζωμα. Ο εκτελεστής οδηγεί σκούτερ, φορά λευκό κράνος και μαυρα γάντια. Ενώ είναι εν κινήσει, σταματά – σα να αφήνει να τον προσπεράσει η οδηγός με το μηχανάκι – και στη συνέχεια συνεχίζει την πορεία του.

Σε άλλο σημείο είναι σταματημένος και φαίνεται να κοιτά επίμονα απέναντι… Δηλαδή προς την τεχνική εταιρεία του τοπογράφου.

Το βίντεο είναι από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στη συμβολή με την 25ης Μαρτίου. Ο δράστης στέκεται σχεδόν στη γωνία. Ο τοπογράφος καταγράφηκε να παρκάρει το όχημά του ακριβώς απέναντι στην οδό Κρήτης. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά…

Όπως ακούγεται στο ανατριχιαστικό ντοκουμέντο, αδειάζει όλη τη γεμιστήρα πάνω στο θύμα, στη συνέχεια σιγή για περίπου 17 δευτερόλεπτα. Ξαναγεμίζει και ρίχνει ακόμη 4 φορές.

Πρόκειται για ένα αδιανόητο χτύπημα στις 8.30 το πρωί σε ένα απο τα πιο κεντρικά σημεία του Νέου Ψυχικού.

Τη στιγμή που ο τοπογράφος πάρκαρε το αυτοκίνητό του έξω απο την τεχνική εταιρεία που διατηρούσε μαζί με τον κουμπάρο του, ο δράστης τον πλησίασε και άρχισε να τον γαζώνει. Οι ριπές αναστάτωσαν τη γειτονιά. Ο κουμπάρος του σε κατάσταση σοκ κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε το περιστιατικό. Σε αυτά τα ντοκουμέντα που φέρνει στο φως το Star και ο Βαγγέλης Γκούμας είναι η στιγμή που φτάνουν στο σημείο δυνάμεις της αστυνομίας.

ΤΟ 2021 το θύμα είχε καταγγείλει τον ξυλοδαρμό του κοντά στο σπίτι του στο Χαλάνδρι. Με ποιον είχε διαφορες; Οι αστυνομικοί ψάχνουν το παρελθόν του και τη δραστηριότητά του στη Μύκονο.

Ο τοπογράφος δραστηριοποιούνταν κυρίως στη Μύκονο αναλαμβάνοντας σημαντικά έργα. Μάλιστα φίλοι του από το νησί τον αποκαλούσαν «τοπογράφο των Κυκλώαδων» καθώς το τελευταίο διάστημα είχε αναλάβει δουλειές στην Ίο αλλά και σε άλλα νησιά.