Βίντεο σοκ! Σκότωσε πατέρα μπροστά στα μάτια της κόρης του

Ένας 35χρονος αστυνομικός συνελήφθη την Τρίτη για το έγκλημα, σύμφωνα με το CNN Brasil, ωστόσο το όνομά του δεν έχει ανακοινωθεί δημόσια και το κίνητρο της δολοφονίας παραμένει υπό διερεύνηση.

Ένας 36χρονος άνδρας που πρόσφατα έχασε τη γυναίκα του και personal trainer στο επάγγελμα, ο Giovanny Diniz Carvalho, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από ένοπλο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπροστά στα μάτια της 6χρονης κόρης του, στη Βραζιλία.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα, όταν ο Carvalho προσπάθησε απεγνωσμένα να ξεφύγει από τον ένοπλο έξω από το σπίτι του στην πόλη Πετρολίνα. Βίντεο από κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή, όπου ο γυμναστής, χωρίς παπούτσια και φορώντας αθλητική φόρμα, δέχτηκε διαδοχικά πυρά. Παρά τις προσπάθειές του να αμυνθεί, ο δράστης τον πυροβόλησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος.

Μια γυναίκα έτρεξε αμέσως στον Carvalho, για να ελέγξει τον σφυγμό του, πριν το βίντεο διακοπεί. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η εκτέλεση έγινε μπροστά στα μάτια της μεγαλύτερης κόρης του, η οποία βρισκόταν μέσα στο σπίτι με την γιαγιά της. Τα δύο μικρότερα παιδιά του, ηλικίας 2 και 1 έτους, κοιμόντουσαν εκείνη την ώρα.

Η τραγική εξέλιξη έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά τον αιφνίδιο θάνατο της συζύγου του Carvalho, της Aila Pimenta, επίσης γυμνάστριας, η οποία έχασε τη ζωή της από ηλεκτροπληξία τον Φεβρουάριο. Η Pimenta υπέστη θανατηφόρα ηλεκτροπληξία, ενώ απομάκρυνε ρούχα από ένα καλώδιο συνδεδεμένο με ελαττωματικό κλιματιστικό στο σπίτι της οικογένειας.

Ο Carvalho προσπαθούσε τους τελευταίους μήνες να ισορροπήσει ανάμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και την ανατροφή των τριών παιδιών του,ενώ είχε εμφανιστεί σε ειδικό αφιέρωμα για την Ημέρα του Πατέρα τον Αύγουστο. Η έρευνα για τον θάνατό του θα διεξαχθεί από την Πολιτική Αστυνομία της Βραζιλίας.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Με υψηλές θερμοκρασίες η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου – Πότε θα χαλάσει ο καιρός
28 Οκτωβρίου, 2024
Βόλος: Πρόστιμο 500 ευρώ σε μαθήτρια που αρνήθηκε να πάει μάρτυρας σε υπόθεση bullying
27 Οκτωβρίου, 2024
Χαλκιδική: Νέες αποκαλύψεις για την 8χρονη που βρέθηκε νεκρή σε πισίνα κατασκήνωσης
27 Οκτωβρίου, 2024
Αμαλιάδα: «Σε ηλικία 8 ετών είχε σκηνοθετήσει την απαγωγή της»
27 Οκτωβρίου, 2024
Κοιμάται στο ελαιοτριβείο για να μην τον κλέψουν
27 Οκτωβρίου, 2024
ΠΟΥ για Γάζα: «Η κατάσταση στο βόρειο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα είναι καταστροφική»
27 Οκτωβρίου, 2024
Φλώρινα: Πώς δηλητηριάστηκαν 14 άτομα από διαρροή αερίου σε ξενοδοχείο
27 Οκτωβρίου, 2024
Πάτρα: Στο στόχαστρο των Αρχών δύο μονοπρόσωπες εταιρίες – Πώς εμπλέκεται η Καθολική Εκκλησία
27 Οκτωβρίου, 2024
Λαμία: Η εταιρεία που προκάλεσε τροφική δηλητηρίαση σε 63 μαθητές επιστρέφει με… νέα σύμβαση
27 Οκτωβρίου, 2024
Ιωάννινα: Συνελήφθησαν μέλη σπείρας που εξαπατά τηλεφωνικά ηλικιωμένους, προσποιούμενοι τους γιατρούς
27 Οκτωβρίου, 2024