Βίντεο ΣΟΚ: Σταμάτησε σε φανάρι κι ένας κουκουλοφόρος βγήκε από το αμάξι και τον πυροβόλησε

Οι αρχές προσφέρουν αμοιβή ύψους 5.000 δολαρίων σε οποιονδήποτε παράσχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν σε σύλληψη και καταδίκη.

Μια τρομακτική στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο στις ΗΠΑ που δείχνει καρέ – καρέ τον πυροβολισμό ενός άνδρα που ήταν σταματημένος στο φανάρι μέσα στο αυτοκίνητο του.

Στο υλικό που δημοσιεύτηκε από την αστυνομία της Φιλαδέλφειας, φαίνεται η κίνηση ενός κουκουλοφόρου που βγαίνει από το μπροστινό όχημα, πλησιάζει το αυτοκίνητο του θύματος με σηκωμένο το όπλο, πυροβολεί αρκετές φορές και στη συνέχεια επιβιβάζεται γρήγορα στο όχημα και διαφεύγει μαζί με τον οδηγό.

Το περιστατικό έγινε την Παρασκευή, 12 Απριλίου και ώρα περίπου στις 9.40 μ.μ. σύμφωνα με την κλήση που έλαβε το 911.

Δεν είναι γνωστό τι προκάλεσε τον δράστη να το σκάσει τόσο γρήγορα αλλά φαίνεται πως ο οδηγός ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς, καθώς και ο ίδιος έχει άδεια οπλοκατοχής.

Η αστυνομία αναζητά τώρα τόσο τον οδηγό όσο και τον επιβάτη που φαίνονται στο βίντεο.

Μια σφαίρα διαπέρασε το στήθος του θύματος με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του όπως αναφέρει η Daily Mail.

Πηγές μέσα από το αστυνομικό τμήμα της Φιλαδέλφειας είπαν σε έναν τοπικό δημοσιογράφο ότι ο πυροβολισμός ήταν μια απόπειρα ληστείας που είχαν σχεδιάσει οι δύο ύποπτοι που φαίνονται στο βίντεο.

Ο δημοσιογράφος, Στηβ Κίλεϊ, ανέφερε ότι το θύμα εργάζεται σε μια εταιρεία που ονομάζεται Fast Cash και μετέφερε 100.000 δολάρια σε μετρητά.