Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ: Χορηγός σε ενημερωτική εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρίας Κοιλιοκάκης

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ήταν χορηγός στην ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ελληνική Εταιρία Κοιλιοκάκης με θέμα τη διατροφή χωρίς γλουτένη στο Café του σούπερ μαρκετ Θανόπουλος το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ διαθέτει μια ευρεία ποικιλία βραβευμένων προϊόντων που απευθύνονται σε όσους ακολουθούν διατροφή ελεύθερη γλουτένης προσφέροντας απόλαυση και νοστιμιά στο καθημερινό και γιορτινό τραπέζι για όλους χωρίς περιορισμούς. Συμμεριζόμενη την αναγκαιότητα της σωστής ενημέρωσης για το κοινό με υπευθυνότητα η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, στήριξε την εν λόγω πρωτοβουλία ως πράξη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Café του σούπερ μάρκετ Θανόπουλος, το οποίο είναι το μοναδικό café που προσφέρει στο κοινό μια ευρεία ποικιλία προϊόντων αποκλειστικά χωρίς γλουτένη, από τον καφέ μέχρι και το γεύμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ομιλήτρια ήταν η Δρ. Χριστίνα Ν.Κατσαγώνη, MSc, PhD Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Γ.Ν. Παίδων «Η Αγία Σοφία». Η θεματολογία της ενημερωτικής εκδήλωσης εστίασε στη διατροφή χωρίς γλουτένη και στην αποφυγή της επιμόλυνσης στην καθημερινότητα. Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, που ήταν αποκλειστικός χορηγός, μοίρασε στο κοινό προϊόντα ΗΛΙΟΣ και άλλα προϊόντα χωρίς γλουτένη ενώ δυο από τους συμμετέχοντες κέρδισαν έπειτα από κλήρωση καλάθια με προϊόντα ΗΛΙΟΣ, Molino di Ferro και Semper, όλα χωρίς γλουτένη.

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ αφουγκράζεται τις διατροφικές αλλαγές που συνιστούν μια σημαντική κοινωνική αλλαγή και δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα που ανταποκρίνονται και καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Η συνεχής εξέλιξη των διατροφικών συνηθειών αποτυπώνεται αποτελεσματικά στα προϊόντα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ και στις νέες κατηγορίες που συνεχώς δημιουργεί.