Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ: Gold Βραβείο στα «Aιωνόβια Brands 2021»

Το Gold βραβείο στα Αιωνόβια Brands Awards 2021 απέσπασε η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, κατά τη διάρκεια του 21oυ συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων, το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 25 Ιουνίου.

Ειδικότερα, ως μία ένδειξη αναγνώρισης για την επιτυχημένη και αδιάκοπη παρουσία της στην ελληνική αγορά τα τελευταία 90 χρόνια, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ βραβεύτηκε σαν ένα από τα αμιγώς ελληνικά brands, που δραστηριοποιείται στο χώρο για σχεδόν έναν αιώνα. Η ιστορικότητα της ΗΛΙΟΣ, ο σεβασμός στην παράδοση και στην ποιότητα αλλά και η ενσωμάτωση της καινοτομίας στις προϊοντικές της προτάσεις είναι οι λόγοι που την καθιστούν ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό. Τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ έχουν κερδίσει τη θέση τους στο ελληνικό τραπέζι με τη νοστιμιά, την ποιότητα και τη θρεπτική τους αξίας συνοδεύοντας στιγμές της καθημερινότητας εδώ και πολλές γενιές.

Η βράβευση της ΗΛΙΟΣ ως Αιωνόβιο Brand με σχεδόν 90 χρόνια σταθερής παρουσίας στο οικογενειακό τραπέζι, αναδεικνύει τη δέσμευσή της για συνεχή πρωτοπορία προσφέροντας ποιοτικά και θρεπτικά ζυμαρικά για μικρούς και μεγάλους που συνδυάζουν αρμονικά την παράδοση με την καινοτομία.