Viral: Γαμπρός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα σε… φέρετρο (vid)

Ένας καθόλου παραδοσιακός γαμπρός, αποφάσισε να κάνει μία πολύ θεαματική είσοδο την ημέρα του γάμου του, καθώς επέλεξε να εμφανιστεί στη μέλλουσα σύζυγό του μέσα από ένα φέρετρο.

Απ’ ότι φάνηκε, δεν ήθελε προχωρήσει στο διάδρομο της εκκλησίας με τον συνηθισμένο τρόπο, δηλαδή με τα πόδια του, αλλά έβαλε δύο παράνυφες και τους κουμπάρους να τον κουβαλήσουν μέσα σε ένα φέρετρο.

Ένας χρήστης του TikTok, καλεσμένος στο γάμο ανέβασε ένα βίντεο από τη μακάβρια είσοδο του γαμπρού και πάνω στο βίντεο έγραψε:

“Πρόκειται για κηδεία; Όχι, έτσι αποφάσισε ο φίλος μου περπατήσει στο διάδρομο της εκκλησίας“.

@tobz88 Tell me you’re dramatic without telling me you’re dramatic. #wedding #walkingdowntheaisle #areyoukiddingme #getthefucouttahere #tildeathdouspart ♬ Rest In Peace – Dorothy


Επιπλέον, συνόδευσε την ανάρτησή του με ένα caption που έγραφε: “Πες μου ότι είσαι δραματικός χωρίς να μου πεις ότι είσαι δραματικός” και με το τραγούδι “Rest in Peace”, να παίζει από πίσω.

Δεν έδωσαν παραπάνω πληροφορίες στο βίντεο, ούτε ποια ήταν η αντίδραση της νύφης, αλλά οι υπόλοιποι καλεσμένοι παρακολούθησαν αυτό το σουρεαλιστικό σκηνικό με βλέμματα απορίας.

Το βίντεο μέσα σε μερικές ώρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου και μάζεψε πάνω από 8 εκατομμύρια προβολές.