Viral σκηνή ζηλοτυπίας της Σολωμού με τον Mente Fuerte – «Τι είπες ρε μ@@@κα;» (vid)

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο TikTok έχει “ρίξει” τις τελευταίες ώρες ο γνωστός τράπερ Mente Fuerte, καθώς ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο με μια σκηνή ζηλοτυπίας με τη σύντροφό του και αγαπημένη ηθοποιό, Μαρία Σολωμού.

Στο χιουμοριστικό βίντεο διακρίνεται ο Mente Fuerte να κάνει πως μιλάει με μία στο τηλέφωνο με μία κοπέλα μπροστά στη Μαρία Σολωμού με το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικό.

“Ναι. Έλα μπεμπάκι. Τι ώρα; Ναι. Να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Εντάξει. Έλα, φιλάκια“, λέει ο γνωστός τράπερ.

Μάλιστα η αντίδραση της Μαρίας Σολωμού είναι όλα τα λεφτά καθώς ξεκινάει μία σκηνή ζηλοτυπίας για να μάθει με ποιον μιλούσε ο τράπερ στο τηλέφωνο.

@mentefuerte #foryoupage #fyp #foryou #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – MENTEFUERTE


“Έλα μπεμπάκι, να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Τι είπες ρε μ@@@κα; Τι είπες; Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Μη με βλέπεις που γελάω. Θα βγει τώρα το άλιεν από μέσα μου. Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Ποιος ήταν παιδί μου στο τηλέφωνο; Έλα μπεμπάκι, δε μπορώ να μιλήσω τώρα… Είσαι με τα καλά σου; Γιώργο τελείωνε… Μαύρε φύγε δίπλα από τον νεκρό. Λέγε ποιος ήταν στο τηλέφωνο. Αχ, δε μπορώ. Τα νεύρα μου. Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο παιδί μου“, λέει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Το βίντεο έχει αποσπάσει πάνω από 66.3 χιλιάδες καρδιές και περισσότερα από 496 σχόλια με τους περισσότερους να εστιάζουν στην ατάκα της Μαρίας Σολωμού που λέει στον σκύλο της να φύγει δίπλα από τον Mente Fuerte.