Βιτριόλι: Αγνωστες λεπτομέρειες της επίθεσης που καθηλώνουν

Στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι, η άτυχη Ιωάννα ανεβαίνει καθημερινά τον δικό της Γολγοθά.

Η κοπέλα διανύει ήδη την πέμπτη εβδομάδα νοσηλείας, ενώ μακρύς προβλέπεται ο δρόμος που θα απαιτηθεί για να αποκατασταθούν τα τραύματα που προκάλεσε στο πρόσωπό της το καυστικό υγρό.

Το ενθαρρυντικό είναι, πάντως, ότι οι γιατροί που παρακολουθούν την Ιωάννα φαίνεται πως κατάφεραν να σώσουν το αριστερό μάτι της.

5η εβδομάδα νοσηλείας για την 34χρονη Ιωάννα
Τα νέα που έρχονται από το Θριάσιο είναι θετικά. Φαίνεται πως το ιατρικό προσωπικό κατάφερε τελικά να σώσει το αριστερό μάτι της Ιωάννας.

Μέσα σε 5 εβδομάδες, η 34χρονη κοπέλα έχει κάνει 4 χειρουργεία.Ο Γολγοθάς της όμως δεν τελειώνει εδώ…

Η Ιωάννα ακόμα όμως δεν έχει δει το πρόσωπό της στον καθρέφτη, οι ψυχολόγοι την συμβουλεύουν να μην το δει σε αυτό το μεταβατικό στάδιο για να μην αποτυπωθεί μία λανθασμένη σκληρή εικόνα στο μυαλό της.

Συμβουλή των ειδικών ψυχολόγων είναι η Ιωάννα να γνωρίζει όλες τις πληροφορίες ακόμα και ότι κάποια πράματα δεν θα αποκατασταθούν.

Αγνωστες λεπτομέρειες της επίθεσης
Την ίδια στιγμή, άγνωστες αλήθειες για τη φρικτή επίθεση στην Καλλιθέα καθηλώνουν. Στόχος της κατηγορούμενης ήταν αμέσως μετά την επίθεση, να πάει στο γραφείο της για να χτυπήσει κάρτα. Αυτό θα της εξασφάλισε το τέλειο άλλοθι.

Ο ταξιτζής όμως κοιμήθηκε και η δράστης στις 09.15 εκείνο το πρωινό κατάλαβε ότι την είχε κρεμάσει. Το άλλοθι χάνεται… Στέλνει e-mail στον προϊστάμενό της ζητώντας άδεια για την επόμενη μέρα, όχι μόνο να γκρέμισε το άλλοθι αλλά άφησε και στοιχεία για την έρευνα των Αρχών

Όσο για την περιβόητη τηλεκάρτα φαίνεται πως έχει γίνει κι άλλο ένα τηλεφώνημα από θάλαμο της λεωφόρου Συγγρού, για να διαμαρτυρηθεί για τον άφαντο οδηγό…

Η τηλεκάρτα που την «έκαψε», αντί να καταστραφεί, παρέμεινε σπίτι μαζί με την περούκα. Ίσως αυτά τα δύο αντικείμενα φάνταζαν ως λάφυρα της τιμωρίας στην γυναίκας που στο εμμονικό μυαλό της έβλεπε ως αντίζηλο.