Βιτριόλι – Αποκαλύψεις σοκ: Τι ανέβαζε η 33χρονη στο instagram – «Αυτό δείχνει έναν άνθρωπο διαταραγμένο»

Δεν έχουν τέλος αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση της άγριας επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση, βρίσκονται οι λογαριασμοί των δύο γυναικών στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κι από τα στοιχεία που ανακαλύπτουν, προκύπτει ότι η 35χρονη είχε πολύ μεγάλη εμμονή με την άτυχη Ιωάννα.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (18/06) στον ΣΚΑΪ, οι αστυνομικοί εξετάζοντας τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο της δράστιδος όσο και του θύματος, διαπίστωσαν ότι η 35χρονη ανέβαζε τις ίδιες φωτογραφίες με την Ιωάννα, γεγονός που όπως είπε δείχνει έναν άνθρωπο διαταραγμένο.

Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος με συγγενικό πρόσωπο της κατηγορούμενης, του είπε ότι οι δύο γυναίκες δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις σημειώνοντας ότι η επικοινωνία τους ξεκίνησε, όταν ο 40χρονος φίλος της έκανε αίτημα φιλίας στην Ιωάννα.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέρας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι η σχέση του πελάτη του με την 35χρονη ήταν περιστασιακή και μάλιστα μέσα το 2020 δεν έχουν συναντηθεί καθόλου. Ερωτηθείς σχετικά με το αν η φερόμενη ως δράστιδα του είχε πει κάτι για την Ιωάννα και τα μηνύματα που της έστελνε, ανέφερε ότι ποτέ δεν του είχε αναφέρει κάτι για το θύμα, ενώ ουδέποτε τον πίεσε για να συνάψουν σχέση.