Βιτριόλι: Δήλωση-βόμβα από το δικηγόρο της Ιωάννας – «Πιθανή, παρόμοια επίθεση σε άλλες γυναίκες…» (vid)

Στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της άτυχης 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Ο κ. Λύτρας προχώρησε σε μία δήλωσε που θα συζητηθεί, καθώς τόνισε πως «πιθανό η δράστις να έκανε παρόμοια επίθεση σε άλλες γυναίκες μετά την Ιωάννα».

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, όταν οι αστυνομικοί έδειξαν τη φωτογραφία της 35χρονης καταδικασθείσας πλέον ως μία από τις υπόπτους της επίθεσης, η Ιωάννα τους απάντησε ότι την γνωρίζει και ότι δε θα της έκανε κακό.

«Κάποια στιγμή της έδειξαν κάτι φωτογραφίες, που μάλιστα η Ιωάννα μου μετέφερε ότι της έδειχναν κάποιες ‘άσχετες’ φωτογραφίες».

Ο ίδιος, δήλωσε πως ενημέρωσε την Ιωάννα για την προφυλάκιση της 35χρονης, με την άτυχη κοπέλα να μην μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει ότι δράστις της επίθεσης είναι η 35χρονη.

«Μια ηθική, μικρή ικανοποίηση υπάρχει. Πραγματικά έχει πέσει από τα σύννεφα. Την είχε δει ελάχιστα».

Ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στο γεγονός πως όλο το σχέδιο της επίθεσης ήταν πολύ καλά οργανωμένο, ενώ σημείωσε πως δε θα ήταν απίθανο η δράστις να προέβαινε και σε άλλη παρόμοια ενέργεια μετά την επίθεσή της στην Ιωάννα.

«Για να φτάσει η αστυνομία στα ίχνη της μετά από 20 μέρες, είχε κάνει καλό σχεδιασμό. Δε θα μου έκανε καμία εντύπωση να συνέχιζε να χτυπά με τον ίδιο τρόπο, ρίχνοντας καυστικό υγρό και σε άλλες κοπέλες».