Βιτριόλι: Λόγια αβάσταχτου πόνου από την Ιωάννα – Νέα δήλωση από το νοσοκομείο

Για τέταρτη εβδομάδα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο η 34χρονη Ιωάννα που στις 20 Μαϊού δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι καθώς πήγαινε στην εργασία της.

Η νεαρή κοπέλα που έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμα στο νοσοκομείο καθώς το προσεχές αναμένεται να υποβληθεί σε νέες επεμβάσεις αποκατάστασης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει κατά καιρούς γνωστά η 34χρονη κοπέλα φέρει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της από την βάρβαρη επίθεση που δέχθηκε στην Καλλιθέα.

«Αισθάνομαι μεγάλη ανακούφιση αλλά και δικαίωση τώρα που η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στη φυλακή. Τίποτα βέβαια δεν μπορεί να απαλύνει τον δικό μου πόνο γι’ αυτό που ζω», ισχυρίστηκε η 34χρονη σύμφωνα με την Real News αναφερόμενη στην προφυλάκιση της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση.

Λόγια που κρύβουν έναν αβάσταχτο πόνο, ψυχικό και σωματικό, λέξεις «ντυμένες» με παράπονο και δάκρυ, μια φράση υπέρτατης αλήθειας από την 34χρονη Ιωάννα, το τραγικό θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι.