Βιτριόλι: Νέα μηνύματα στο facebook – «Διάγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ» (vid)

Σε νέο χειρουργείο υποβλήθηκε την Πέμπτη η Ιωάννα, αυτή τη φορά στο πρόσωπο. Το κορίτσι έχει να διαχειριστεί, εκτός από την υγεία της και τις αποκαλύψεις για το πως την παρακολουθούσε τους τελευταίους μήνες η κατηγορούμενη.

Το χειρουργείο της κράτησε δύο ώρες στο Θριάσειο Νοσοκομείο. Η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, εστίασε σε πρόσωπο και βλέφαρα. Ήταν το τέταρτο χειρουργείο για το κορίτσι. «Το χειρουργείο πήγε καλά. Η Ιωάννα ξύπνησε και όλα εξελίχθηκαν ομαλά. Έχουμε όμως και άλλα χειρουργεία μπροστά μας» είπε η κ. Καλοφώνου.

Η Ιωάννα έχει μπροστά της πάνω από 20 χειρουργεία
O άνθρωπος που στέκεται άγρυπνος φρουρός δίπλα στην Ιωάννα ειναι η μητέρα της. Οι γιατροί την έχουν ενημερώσει ότι το κορίτσι της έχει μπροστά της έναν μαραθώνιο χειρουργείων για τα επόμενα δύο χρόνια.

35χρονη: «Διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ»
Η Ιωάννα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η 35χρονη όταν την ευχαριστούσε για την κατανόηση σε μηνύματα στο μέσετζερ, λίγους μήνες μετά θα την παρακολουθούσε.

Της ζητούσε ως χάρη να διαγράψει από το Facebook τον 40χρονο και λίγους μήνες μετά φέρεται να οργανώνει την επίθεση με το βιτριόλι.

Με τρία GPS παρακολουθούσε την Ιωάννα
Επτά μήνες μετά η 35χρονη αρχίζει και παρακολουθεί την Ιωάννα. Βάζει όχι μία, αλλά συνολικά τρεις συσκευές GPS στο αυτοκίνητο της.

Όταν τελείωνε μάλιστα η μπαταρία στο ένα, λάμβανε ειδοποίηση στο κινητό της. Και ενώ φέρεται να έκανε όλα αυτά, συνέχιζε να ρωτά την Ιωάννα για τον 40χρονο και να δίνει ευχές για τα γενέθλια της Ιωάννας.

Της ευχόταν «Χρόνια Πολλά» στα γενέθλιά της
«Baby χιλιόχρονη υγεία ευτυχία και πολλές χαρές εύχομαι» είχε στείλει η 35χρρονη στην Ιωάννα για τα γενέθλιά της. Η Ιωάννα την ευχαρίστησε και εκείνη συνέχισε γράφοντας «Να σε ρωτήσω ρε συ αγάπη μου. Σίγουρα δεν σε έχει ξαναενοχλήσει ο άλλος;».

H 35χρονη στον ανακριτή επέλεξε να χρησιμοποιήσει το δικαίωμα της σιωπής. Στις φυλακές Κορυδαλλού όπου μεταφέρθηκε, ζήτησε να εργαστεί. Είναι μια τακτική που ακολουθούν οι περισσότεροι κρατούμενοι προκειμένου να μειωθεί η ποινή τους.