Βιτριόλι: Πού ήταν η 35χρονη το βράδυ πριν από τη σύλληψη

Εξήντα καταθέσεις μαρτύρων, μιάμιση ώρα βιντεοληπτικού υλικού και πλήθος κατασχεθέντων περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τη σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Νέες αποκαλύψεις γύρω από τη σύλληψη της 35χρονης ήρθαν στο «φως» σήμερα, καθώς στην εκπομπή «Μαζί σου» μίλησε φίλη της κατηγορούμενης.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε: «Χθες (το βράδυ πριν τη σύλληψη) ήμασταν μαζί. Εγώ την πήρα απλά τηλέφωνο και της είπα “θα πάω στο καφενείο, αν θες να έρθεις”. Ήρθε αργότερα, εγώ ήμουν με τα παιδιά ήρθε κατά τις 22:00, κάπου εκεί νομίζω, γιατί είχε πάει για περπάτημα με μία φίλη της. Ήρθε κατά τις 22:00 και κατά τις 23:30 την πήγα στο σπίτι, την άφησα από κάτω και έφυγα. Κάποια στιγμή μας είχε πει «”Είδατε τι έγινε στην τηλεόραση;”, με την κοπέλα με το βιτριόλι, αυτό. Τίποτα άλλο δεν μας είχε πει, μόνο αυτό».

Στην ίδια εκπομπή ο δικηγόρος της Ιωάννας Απόστολος Λύτρας, είπε ότι η προσπάθεια να παρουσιαστεί η κατηγορούμενη ως ψυχικά ασθενείς προσβάλλει εκείνους που όντως πάσχουν από κάποια ψυχική νόσο.

«Την κακία και τη ζήλια και την απαξία για την ανθρώπινη ζωή δεν θα την ονομάσουμε ψυχική ασθένεια, με συγχωρείτε. Έχω πληροφορηθεί ότι πρόκειται για μια απολύτως συγκροτημένη κοπέλα η οποία ήξερε ακριβώς πως πρέπει να κινηθεί, πώς να κάνει το έγκλημα», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Πρόσθεσε ότι αντιλαμβάνεται τη δύσκολη θέση του συνηγόρου της 35χρονης καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί της ωστόσο ένα άτομο φυσιολογικό με οικογενειακές και φιλικές επαφές και σταθερή εργασία, δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται έτσι εύκολα ψυχικά ασθενής.

-Ad-