Βιτριόλι: Tα νεότερα για την υγεία της Ιωάννας – Αποκαλύψεις από το δικηγόρο της

Σε ένα ακόμα πολύωρο χειρουργείο υποβλήθηκε η Ιωάννα, το τραγικό πρόσωπο της επίθεσης με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Οι γιατροί κρίνουν ότι η κατάσταση της υγείας της είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, θεωρούν ωστόσο ότι για να κλείσει ο πρώτος κύκλος αποκατάστασης, θα απαιτηθούν ορισμένα ακόμα μεγάλα χειρουργεία.

Την ίδια ώρα, ο συνήγορος της Ιωάννας θεωρεί ότι πρέπει να γίνει περαιτέρω έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές της κατηγορούμενης για την επίθεση, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό.

«Να ερευνηθούν όλες οι εφαρμογές στο κινητό της»

Ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι τη Δευτέρα θα υποβάλουν αίτημα στον ανακριτή για περαιτέρω έρευνα στο κινητό και το κομπιούτερ της κατηγορούμενης, ζητώντας μάλιστα έλεγχο όλων των εφαρμογών που είχε κατεβάσει.

«Αυτό που ζητάμε είναι να γίνει περαιτέρω έρευνα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της κατηγορουμένης που έχει κατασχεθεί, καθώς και στο τηλέφωνο της σε εφαρμογές όπως είναι το Viber και άλλες αντίστοιχες για να διαπιστώσουμε αν είχε γίνει αναζήτηση μέσα από κάποιες εφαρμογές ώστε να βρει το καυστικό υγρό. Να δούμε λοιπόν αν εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο δηλαδή αυτός ή αυτή που την προμήθευσε με το καυστικό υγρό».

Έκτο χειρουργείο για την Ιωάννα

Η Ιωάννα υποβλήθηκε χθες Πέμπτη σε ένα ακόμα πολύωρο χειρουργείο.

Όπως αναφέρουν οι γιατροί της κοπέλας, αναμένεται να ακολουθήσουν ακόμα δυο έως τρία μεγάλα χειρουργεία για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της αποκατάστασης.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραγωδία στην άσφαλτο στο Μεσολόγγι: Νεκρός ένας 27χρονος – Σοβαρά τραυματισμένος ένας 26χρονος
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αλεξάνδρα Νίκα: «Αρκεί μία κακή στιγμή για να ανατρέψει τα πάντα» – Το πρώτο μήνυμα μετά την παράσυρση στο Κολωνάκι
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη με τη μέθοδο του «Ριφιφί» με λεία άνω των 4.000.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο καβγάς που προηγήθηκε της δολοφονίας του 59χρονου στην Πιερία – «Τον ρώτησα γιατί χάλασε τα χρήματα της βάφτισης»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Χρυσός» στο Ντουμπάι ο Γκαβέλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ξανά μια στρατηγική πυξίδα στη βάση μιας διεκδικητικής εξωτερικής πολιτικής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025