Βόλος: «Καταστράφηκε η ζωή μας» – Τι δήλωσε ο πατέρας του νεκρού βρέφους

«Είμαι συντετριμμένος, εγώ και η οικογένειά μου», λέει και συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους που παρασύρθηκε από μηχανή στο Βόλο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

«Δεν υπάρχουν λόγια» λέει στο MEGA ο άτυχος πατέρας που θρηνεί την απώλεια του παιδιού του οποίο σκοτώθηκε μόλις τέσσερις μήνες αφού το έφερε στη ζωή η σύζυγος του.

Όπως λέει ο πατέρας η οικογένεια έχει προσλάβει δικηγόρο ο οποίος και «έχει αναλάβει όλα τα διαδικαστικά» για το σοκαριστικό συμβάν, το οποίο σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

«Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε», καταλήγει ο πατέρας.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο του MEGA από τη στιγμή της παράσυρσης, ο παππούς κρατούσε το παιδί στην αγκαλιά του και πήγε να περάσει τον δρόμο τη στιγμή που ο οδηγός διέσχιζε τον δρόμο με ταχύτητα. Το μωρό πετάγεται στον αέρα και πέφτει με δύναμη στο κράσπεδο ενώ ο παππούς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.

«Άκουσα ένα μπαμ, βγήκα έξω», λέει αυτόπτης μάρτυρας στο MEGA ενώ το τραγικό συμβάν έχει συμβεί μπροστά στους γονείς. Αμέσως στο σημείο μαζεύεται κόσμος που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που έχει συμβεί. Είχαν βγει έξω οικογενειακά για φαγητό και κανείς δεν περίμενε το κακό που θα τους συνέβαινε.

«Ήταν πράσινο και γι’ αυτό ανέβασε ταχύτητα η μηχανή», λέει αυτόπτης και άλλος συνεχίζει: «Το μωρό ήταν μελανιασμένο, πήρε η γιαγιά το μωρό, μπήκε σε ένα ταξί και πήγε στο νοσοκομείο».

Οι γιατροί προσπαθούσαν πάνω από μιάμιση ώρα να το κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν.




Η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του βρέφους στον Βόλο

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας – νεκροτομής, η αιτία θανάτου του τεσσάρων μηνών βρέφους προήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, η οποία προήλθε από την πτώση του στην άσφαλτο.