Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του 37χρονου – Τον «εντόπισε» το στίγμα του κινητού

Κανένα νέο του 37χρονου πατέρα από τον Βόλο, ο οποίος εξαφανίστηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι, αφότου έφυγε από τη δουλειά του, δεν έχει μέχρι τώρα η οικογένειά του. Ωστόσο παραμένουν αισιόδοξοι, καθώς φαίνεται πως το τηλέφωνό του ανοίγει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του STAR το στίγμα του κινητού του εντοπίστηκε στην περιοχή Σέσκλο Μαγνησίας. Μάλιστα από το στίγμα αυτό δε φαίνεται να έχει περάσει τα διόδια ούτε για Θεσσαλονίκη, ούτε για Αθήνα με το αυτοκίνητο του πατέρα του.

Η μητέρα του, μιλώντας στην εκπομπή τόνισε πως παραμένουν αισιόδοξοι, καθώς έχουν καταλάβει ότι ανοίγει το κινητό του, γιατί λαμβάνει τα μηνύματα που του στέλνει η σύζυγός του στο Viber.

Ένα ακόμα στοιχείο που κάνει τους δικούς του ανθρώπους και την οικογένειά του να αισιοδοξούν είναι το γεγονός ότι το τηλέφωνό του είναι καινούργιο και ανοίγει με μια νέα εφαρμογή που διαβάζει το πρόσωπο του κατόχου του, οπότε είναι πολύ πιθανόν να είναι ζωντανός και απλά να μη θέλει να εμφανιστεί.

Είναι η πέμπτη μέρα που ο 37χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Το μεσημέρι της Δευτέρας, σχόλασε από τις δουλειά του στις 14:00 το μεσημέρι, μίλησε για λίγο με τους συναδέλφους του και από τις 14:20 έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Οι δικοί του συνεχίζουν να τον αναζητούν με αγωνία και η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά την υπόθεση.