«Βόμβα» από την Τσιμτσιλή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τελική απόφαση

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον σάλο που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σύμφωνα με την  παρουσιάστρια, πάρθηκε η απόφαση να μην ασχοληθούν με αυτόν το θέμα και να αφήσουν την Κωνσταντίνα να απολαύσει αυτήν την όμορφη περίοδο της εγκυμοσύνης που διανύει.

«Εμείς έχουμε αποφασίσει ως εκπομπή να σεβαστούμε αυτή την όμορφη περίοδο που ζει η Κωνσταντίνα και να κατεβάσουμε γενικά όλοι τους τόνους. Ότι θέματα έχει να λύσει, όποιες συγγνώμες θέλει να ζητήσει και με όποιον θέλει να λύσει την όποια παρεξήγηση, μπορεί να το κάνει σε μια άλλη χρονική περίοδο», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τώρα δεν είναι το σωστό timing. Και γενικώς ας χαμηλώσουμε όλοι τους τόνους. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα αυτή τη στιγμή αυτή η κουβέντα».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Η αποκάλυψη Κωνσταντάρα για το Happy Day

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας προχώρησε σε μια νέα σοβαρή αποκάλυψη πριν από λίγες μέρες.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ενώ είχε επιλεγεί αρχικά για να βρίσκεται στην ομάδα της εκπομπής Happy Day την χρονιά που ξεκίνησε, τελικά απορρίφθηκε με παρέμβαση που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Ακόμα κι εγώ που και δουλειά έχω χάσει από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την έχω κρίνει για τις τηλεοπτικές της επιδόσεις πάρα πολύ…». Σε αυτό το σημείο τον διέκοψε η Ελένη Τσολάκη ρωτώντας σε ποια δουλειά αναφέρεται κι εκείνος είπε: «Το Happy Day. Στην αρχή ήταν να είμαστε μαζί με τη Σταματίνα, τα τρία μας».

«Αφού κάναμε το δοκιμαστικό και είδαμε ότι ήσουν πάρα πολύ καλός και συμφωνήσαμε όλοι ότι ήταν πολύ ωραία η παρέα που είχε στηθεί και με τον Παπανώτα, τελικά μας είπαν ότι δεν μπορεί να είναι ο Λάμπρος και ότι κάτι είχες πει ή είχες γράψει για την Κωνσταντίνα και πήραμε τον Νίκο Αναδιώτη», σημείωσε από την πλευρά της η Ελένη Τσολάκη.