«Βόμβα» Μαρουσάκη – «Να αναβληθεί το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»

Η κακοκαιρία “EVA” επελαύνει από σήμερα, Σάββατο στη χώρα, με την Αττική να αναμένεται να μπει στο επίκεντρο των φαινομένων από τα ξημερώματα του Σαββάτου και αύριο, Κυριακή, όπου είναι προγραμματισμένο και το μεγάλο ντέρμπι για την 11η αγωνιστική της Super League, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Μάλιστα ο όγκος νερού που θα πέσει στην Αττική θα προκαλέσει πολλές δυσκολίες καθώς σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη αναμένεται να πέσουν 50-70 τόνοι νερό ανά στρέμμα σε αρκετές περιοχές και υπάρχει κίνδυνος για πλημμυρικά φαινόμενα.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα από τα ξημερώματα μέχρι αργά το απόγευμα της Κυριακής και πρότεινε την αναβολή του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

“Πιστεύω ότι θα έπρεπε να πάρει αναβολή γιατί θα μετακινηθεί και πολύ κόσμος και ακόμα δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάσταση του γηπέδου. Ακόμα κι αν έχουν υποχωρήσει τα φαινόμενα θα έχει πέσει πολύς όγκος νερού και για την κατάσταση του γηπέδου”, είπε αρχικά.

“Θα έπρεπε να αναβληθεί και για λόγους μετακινήσεων, γιατί ξέρουμε τις δυσκολίες στις μετακινήσεις στο λεκανοπέδιο και όταν έχει πέσει και μεγάλος όγκος νερού, θέλει προσοχή, εφόσον και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας που συνιστά την αποφυγή μετακινήσεων“, συμπλήρωσε.