ΒΟΜΒΑ: Μεγαλοδικηγόρος της Αθήνας το κτήνος που κακοποιούσε σεξουαλικά 11χρονη (video)

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα καθίσει δικηγόρος ο οποίος κατηγορείται ότι επί τρία χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά ένα 11χρονο κορίτσι.

Η υπόθεση διαδραματίζεται στη Φθιώτιδα κι έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, η ανήλικη μίλησε στους γονείς της για την υπόθεση και στη συνέχεια εκείνοι ενημέρωσαν τον Εισαγγελέα.

Διατάχθηκε επείγουσα προανάκριση, μετά την ολοκλήρωση της οποίας ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα στον φερόμενο ως δράστη.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πρόκειται για γνωστό δικηγόρο της Αθήνας με μεγάλο νομικό γραφείο στο κέντρο της πόλης, που ασχολείται κατά βάση με ποινικές υποθέσεις και έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική εξέταση όπου η 11χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγους. Παράλληλα υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία έδειξε ότι υπάρχει ρήξη παρθενικού υμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Την Παρασκευή ο γνωστός δικηγόρος αναμένεται να έρθει στα δικαστήρια της Λαμίας για να καταθέσει στον ανακριτή, καθώς είναι κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση ανηλίκου.

-Ad-