«Βόμβα» στον ΣΚΑΪ! Τέλος η Ντόρα Κουτροκόη από την πρωινή εκπομπή;

Δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες για το τι μέλλει γενέσθαι με τη δημοσιογράφο Ντόρα Κουτροκόη, που ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Η Ντόρα Κουτροκόη από την αρχή της σεζόν παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή “Σήμερα” μαζί με το Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, ωστόσο όπως φαίνεται την Παρασκευή 2/12 θα είναι η τελευταία της εκπομπή στο πλευρό τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσαροπούλου στην εκπομπή “Happy Day” στον Alpha, ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου την Τετάρτη της ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Ντόρα Κουτροκόη θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του “Happy Day”, η Ντόρα Κουτροκόη έχει πολύ καλές σχέσεις με τους δύο -έως τώρα- συμπαρουσιαστές της, αλλά δεν “ταίριαξε” τηλεοπτικά μαζί τους.

Επίσης, υπήρχαν πρακτικά θέματα στην εκπομπή, όπως τα πολλά παράθυρα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα ο ρόλος της στην εκπομπή είχε περιοριστεί.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα “απορροφηθεί” από κάποια άλλη εκπομπή του καναλιού ή θα αποχωρήσει εντελώς από τον ΣΚΑΪ.