“Βόμβες” Παπαγγελόπουλου για Ράικου

«Όλα όσα ισχυρίζεται η τέως εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τον «Ρασπούτιν» είναι ψέματα», επισημαίνει με σημερινή δήλωσή του, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο ίδιος υπενθυμίζει ότι «στην επιστολή παραίτησής της, η κα Ράικου δεν ανέφερε το παραμικρό για εμένα. Απεναντίας μίλησε για τον εντοπισμό 28 εκατ. ευρώ «βρόμικου» χρήματος, ενδεχομένως και σε πολιτικούς».

«Μετά από 1,5 χρόνο εφηύρε τον «Ρασπούτιν» για αντιπερισπασμό. Αφού πέρασε κι άλλος ένας χρόνος, τόλμησε να αναφέρει το όνομά μου. Όλα όσα ισχυρίζεται η κ. Ράικου για «Ρασπούτιν» είναι ψέματα. Έχω όλα τα στοιχεία για να το αποδείξω» υπογραμμίζει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.

«Ήρθε η ώρα να αναλάβει τις ευθύνες της. Τα υπόλοιπα στη Βουλή και τη Δικαιοσύνη», προσθέτει ο Δ.Παπαγγελόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, οι χθεσινές καταθέσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, και της Ελένης Ράικου, μαζί με όλα τα έγγραφα που κατέθεσαν στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Λάμπρο Σοφουλάκη, που ερευνά την υπόθεση της Novartis, πήραν το δρόμο προς τη Βουλή, μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης, προκειμένου να ενταχθούν στην ήδη υπάρχουσα στο Κοινοβούλιο δικογραφία για τη συγκεκριμένη φαρμακοβιομηχανία.

-Ad-