Βούλα: Θρήνος για την 19χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο (pics)

Συντετριμμένοι είναι συγγενείς και φίλοι της 19χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στην Βούλα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η 25χρονη φίλη της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 25χρονη εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρα, επί της Λεωφόρου Καραμανλή, με κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Βούλα.

Η 19χρονη Σία ήταν συνοδηγός και βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ η 25χρονη οδηγός μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο Ασκληπιείο Βούλας, παρά το γεγονός ότι δεν εφημέρευε. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της η 25χρονη στην συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και σύμφωνα με πληροφορίες φέρει βαρύτατατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και υπέστη ρήξη ήπατος.

Η τροχαία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα δείξουν αν η οδηγός είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.

Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι της 19χρονης κοπέλας είναι συντετριμμένοι από την απώλεια, κάτι που αποτυπώνεται στα μηνύματα οδύνης, που έχουν πλημμυρίσει τους λογαριασμούς της άτυχης Σίας, για την οποία το νήμα της ζωής κόπηκε πάρα πολύ νωρίς.

-Ad-