Βουλή: Σε ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών καλούν τον πρόεδρο του ΕΣΡ, 5 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλοντας θεσμικό αποκλεισμό του κόμματος από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ

Τον πρόεδρο του ΕΣΡ Αθανάσιο Κουτρουμάνο καλούν σε ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Θανάση Μπούρα, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα θεσμικό αποκλεισμό του κόμματός τους από τα ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης.

Οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και μέλη της Επιτροπής Θεσμών, Νίκος Βούτσης, Γιώργος Κατρούγκαλος, Σπύρος Λάππας, Θανάσης Παπαχριστόπουλος και Παύλος Πολάκης στην επιστολή τους κάνουν λόγο για «μονομερή και στρεβλή πληροφόρηση μεγάλου μέρους της κοινής γνώμης στα όρια της παραπληροφόρησης».

Παράλληλα, τονίζουν ότι «ο θεσμικός και διαρκής αποκλεισμός του ΣΥΡΙΖΑ από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ συνιστά πλήγμα για τον κοινοβουλευτισμό και τη λογοδοσία πολιτικών και κομμάτων», και προσθέτουν ότι «η πρακτική αυτή έγινε εντονότερη λόγω της αδιαφανούς χρηματοδότησης των ΜΜΕ από την κυβέρνηση την περίοδο της πανδημίας».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Ο 3ος Έλληνας που κατακτάει το League Cup Αγγλίας
17 Μαρτίου, 2025
Β. Μακεδονία: 25χρονος ποδοσφαιριστής ανάμεσα στα θύματα της φωτιάς
17 Μαρτίου, 2025
Δόμνα Μηχαηλίδου: Στο επίκεντρο το δημογραφικό και το στεγαστικό
17 Μαρτίου, 2025
Παραίτηση Δοξιάδη: «Δεν ήταν στο χέρι του πρωθυπουργού να μείνω ως υφυπουργός»
17 Μαρτίου, 2025
Κουβέλης για Τσίπρα: Εύχομαι να επιστρέψει δυναμικά
17 Μαρτίου, 2025
Ξεκινούν οι εξετάσεις PISA για πάνω από 9.000 μαθητές
17 Μαρτίου, 2025
Μεγάλη φωτιά σε καφέ – φούρνο δίπλα στο μετρό του Αγίου Ιωάννη
17 Μαρτίου, 2025
Στο υπουργείο Οικονομικών ο Πιερρακάκης: «Το στοίχημα είναι ξεκάθαρο»
17 Μαρτίου, 2025
Σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό με οκτώ τραυματίες
17 Μαρτίου, 2025
Μετά τον Δοξιάδη, καταγγελία Πολάκη για άλλο υπουργό της κυβέρνησης!
17 Μαρτίου, 2025