Βουβός πόνος για τον 22χρονο – Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο

Βουβός πόνος από χθες το πρωί στην Κυπαρισσία με το άγγελμα τροχαίου δυστυχήματος στο Γιαννιτσοχώρι, στο οποίο έχασε τη ζωή του 22χρονος, κάτοικος εν ζωή Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το τροχαίο σημειώθηκε περί τις 6.30 τα ξημερώματα στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, στη μεγάλη στροφή εντός των ορίων του οικισμού του Γιαννιτσοχωρίου. Η νταλίκα που οδηγούσε ο άτυχος νέος ήταν κενή φορτίου και επέστρεφε από μεταφορά πυρήνα από Γαργαλιάνους.

Κινούνταν με κατεύθυνση προς Κυπαρισσία και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, έπεσε στο πρανές του δρόμου χτυπώντας δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα σε ιδιωτικό χώρο και παρασύροντας κολώνα της ΔΕΔΔΗΕ, με συνέπεια τον εγκλωβισμό του 22χρονου στην καμπίνα.

Δυνάμεις της Π.Υ. που έσπευσαν στο σημείο, μαζί και με περιπολικά της ΕΛΑΣ, απεγκλώβισαν το νεαρό οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Nοσοκομείο Κρεστένων, όπου δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Τραγική ειρωνεία της τύχης ότι χθες ήταν η ονομαστική εορτή της μητέρας του, η οποία κατάγεται από διπλανή από το Γιαννιτσοχώρι Κοινότητα. Το σημείο του τραγικού συμβάντος βάφτηκε με αίμα ακόμα μια φορά, μεγαλώνοντας τoν αριθμό των αδικοχαμένων στην άσφαλτο.

Στην Κυπαρισσία, όπως και στο Γιαννιτσοχώρι και την ευρύτερη περιοχή της Ζαχάρως, καθώς και της Τριφυλίας, οι πολίτες πληροφορηθέντες το μαντάτο αδυνατούσαν να συνειδητοποιήσουν το κακό που συνέβη και όλοι είναι συντετριμμένοι.

Η εξόδιος ακολουθία του άτυχου νέου θα τελεστεί σήμερα στις 12.30 μ.μ. από τον Ι.Ν. Αγίου Γερασίμου στο Μεμί Κυπαρισσίας.

Πηγή: tharrosnews.gr