Βραυρώνας: «Υπάρχει τρόπος να βρεθεί εάν το παιδί πέθανε κατά την γέννα» – Ο Γρηγόρης Λέων για το μωρό που βρέθηκε στα σκουπίδια

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής στη χωματερή της Βραυρώνας, όπου εντοπίστηκε μισή ώρα μετά τις πέντε το απόγευμα το άψυχο σώμα του βρέφους που είχε εξαφανιστεί.

Λίγο αργότερα, ο 24χρονος πατέρας του νεκρού βρέφους στη Βραυρώνα ομολόγησε πως αυτός πέταξε το παιδί του στα σκουπίδια καθώς, όπως υποστηρίζει, γεννήθηκε νεκρό.

Ο Γιάννης Αϊδηνιώτης, αντιδήμαρχος καθαριότητας Δήμου Αρτέμιδος, μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», για το πώς αισθάνθηκε όταν βρήκαν το μωρό.

«Εκεί που βρήκαμε το βρέφος είναι ο σταθμός απορριμμάτων. Η ταχύτητα της αστυνομίας ήταν μοναδική. Αλλά ευτυχώς έμεινε το κουτί(σ.σ στο οποίο βρίσκονται τα σκουπίδια) με το βρέφος εκεί και δεν είχε πάει στην χωματερή. Εάν είχε πάει δεν θα το βρίσκανε. Μας είπε η αστυνομία πως υπάρχει κάτι πολύτιμο και όταν το ήρθε η αστυνομία οι συνάδελφοι είπαν για τη διαδρομή και ψάχνοντας το βρήκαμε. Εμείς σκαριστήκαμε, δεν μπορούσα να κοιμηθώ το όλο το βράδυ. Εμείς κάνουμε προσπάθειες να κάνουμε ένα παιδί και εκείνοι τα πετάνε στα σκουπίδια».

Στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» μίλησε και ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων.

«Υπάρχει τρόπος να βρεθεί εάν το παιδί πέθανε κατά την γέννα. Μπορεί να γίνει με μία σειρά εξετάσεων, όπως και από τη διαδικασία της νεκροτομής. Μπορεί να διασταυρωθεί εάν οι κακώσεις είναι προθανάτιες ή μεταθανάτιες. Η εξέταση είτε θα επιβεβαιώσει είτε θα διαψεύσει τα όσα είπε ο πατέρας».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Μυτιλήνη: Λιμενικοί εντόπισαν ακέφαλη σορό στη θάλασσα
18 Απριλίου, 2025
Στράτος Τζώρτζογλου: «Δεν άντεξε, τρελάθηκε και μου την έπεσε» – Η αποκάλυψη για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί
18 Απριλίου, 2025
Εύβοια: Άνδρας ούρησε μπροστά σε πιστούς σε προαύλιο Ιερού Ναού και συνελήφθη
18 Απριλίου, 2025
Τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό: Στη φυλακή ο Ουκρανός οδηγός
18 Απριλίου, 2025
Τροχαίο με μηχανή στην αερογέφυρα του Μπράλου στη Λαμία – Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής
18 Απριλίου, 2025
ΣΥΡΙΖΑ για τον τραυματισμό ορνιθολόγων από λαθροθήρες: Διασύρει τη χώρα μας – Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες
18 Απριλίου, 2025
Καλάθι του Πάσχα: Από 11 έως 13 ευρώ το κιλό η τιμή στα αμνοερίφια – Υπ. Ανάπτυξης: Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι
18 Απριλίου, 2025
Απελευθερώθηκαν οκτώ αλλοδαποί οι οποίοι είχαν πέσει θύματα εμπορίας ανθρώπων στη Νέα Μανωλάδα
18 Απριλίου, 2025
Νεκρός 33χρονος στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Χανίων
18 Απριλίου, 2025
Έλεγχοι στην αγορά για την τήρηση της εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας – Που εντοπίστηκαν οι περισσότερες παραβάσεις
18 Απριλίου, 2025