Βρέθηκε η 13χρονη που είχε εξαφανιστεί

Αγωνία τέλος για την 13χρονη Μαρία-Φιλοθέη Ναζεράι, 13 ετών, καθώς μετά από μεγάλη κινητοποίηση βρέθηκε από την αστυνομία.

Η Μαρία Φιλοθέη Ναζεράι βρέθηκε σήμερα, μεσημεριανές ώρες, στο κέντρο της Αθήνας από άτομα της Ομάδας Δίας. Για ακόμη μια φορά, χάρη στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των πολιτών, η Μαρία Φιλοθέη εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της, αν και αρκετά ταλαιπωρημένη. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Μαρίας-Φιλοθέης στις 8/4/2021, κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής.

Με αφορμή τα σχόλια που έχουμε δεχτεί στα Κοινωνικά Δίκτυα του «Χαμόγελου του Παιδιού» από όλους εσάς που ανησυχείτε, κάθε φορά που κάποιο παιδί βρίσκεται μακριά από το σπίτι του, και συνδράμετε ενεργά στο να επιστρέψει υγιές στους δικούς του, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι η εφηβική ηλικία χαρακτηρίζεται από αρκετές δυσκολίες, οι οποίες, σε συνδυασμό με άλλα τραυματικά γεγονότα, ωθούν κάποια παιδιά στο να υιοθετούν συμπεριφορές που τα καθιστούν ιδιαίτερα ευάλωτα και οι οποίες δεν είναι πάντα εύκολο να διαχειριστούν ικανοποιητικά, παρόλη την προσπάθεια από γονείς, φορείς παιδικής προστασίας και ειδικούς ψυχικής υγείας. Τέλος, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ο Φορέας Παιδικής Προστασίας που φιλοξενεί τη Μαρία-Φιλοθέη καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ελαχιστοποιηθούν συμπεριφορές που τη θέτουν σε κίνδυνο.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Πρώτο κόμμα το CDU/CSU σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025