Βρήκε τη χαμένη του οικογένεια ο Πετρίτ

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Πετρίτ ή αλλιώς τον «αόρατο Έλληνα» καθώς βρήκε τους συγγενείς του.

Έγινε γνωστός ως ο «αόρατος Έλληνας», καθώς τα τελευταία χρόνια αναζητούσε όχι μόνο την οικογένεια του, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό, αφού αντιμετωπίζει προβλήματα με την μνήμη του.

Ο Πετρίτ, όπως είναι το όνομά του, βρήκε πλέον τη μητέρα του και τον αδερφό του και πλέον μπορεί ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Τα αποτελέσματα του τεστ DNA δείχνουν πως η 72χρονη Βιτόρια είναι η μητέρα του.

«Ο γενετικός τύπος της S… Vitoria είναι 2.880.476 φορές πιο πιθανό να προέρχεται από τη βιολογική μητέρα του αμνήμονος ατόμου που χρησιμοποιεί τα στοιχεία Κουτσούκης Πέτρος σε σχέση με ένα οποιοδήποτε άλλο τυχαία επιλεγμένο άτομο, γεγονός που αντιστοιχεί σε πιθανότητα μητρότητας 99,999%. Τα παραπάνω αποτελέσματα καταδεικνύουν ότι η S… Vitoria είναι η βιολογική μητέρα του αμνήμονος ατόμου που χρησιμοποιεί τα στοιχεία ταυτότητας Κουτσούκης Πέτρος», αναφέρει το συμπέρασμα σύγκρισης δειγμάτων DNA.

Ο ίδιος πλέον δηλώνει ευτυχισμένος γιατί αισθάνεται πως για πρώτη φορά πάει να γίνει κάτι καλό στη ζωή του, δηλώνει στην εκπομπή Live News.

«Νιώθω πάρα πολύ ευτυχισμένος. Νιώθω ότι κάτι καλό πάει να γίνει στη ζωή μου, γιατί τόσα χρόνια δεν θυμάμαι τους ανθρώπους που αγαπούσα και θα τους αγαπάω μέχρι να πεθάνω. Είμαι σε πελάγη ευτυχίας και χαράς. Τόσα χρόνια δεν είχα οικογένεια και τώρα την έχω. Αυτές τις μέρες που ήρθαμε κοντά είδα την αγάπη που μου προσφέρουν και τι αγάπη νιώθουν για μένα. Δεν τους θυμάμαι και αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο», είπε αρχικά.

«Θα κάνω τα πάντα για να έρθω κοντά τους, γιατί καταλαβαίνω ότι μόνο με την αγάπη μπορούμε να γιατρεύσουμε τις πληγές μας. Αισθάνομαι πολύ καλά, τώρα πλέον ξέρω ποιος είμαι. Όταν ήρθα σε επαφή με τη μάνα μου ένιωσα το άγγιγμά της, αυτό μόνο. Τους υπόλοιπους δεν τους ξέρω καν. Από τη στιγμή που ήρθα κοντά με τη μάνα μου, είδα την αγάπη τους και με αγκάλιασαν κατάλαβα ότι είμαι στο σωστό περιβάλλον».




Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ξεκίνησε η πασχαλινή έξοδος: Με αυξημένη πληρότητα τα πλοία – Σε ισχύ έκτακτα μέτρα της τροχαίας στις Εθνικές Οδούς
11 Απριλίου, 2025
Θεσσαλονίκη: 24ωρη απεργία ταξί τη Μεγάλη Δευτέρα
11 Απριλίου, 2025
Τραγωδία στη Χιλή: Δύο ανήλικοι νεκροί πριν από ματς για το Λιμπερταδόρες
11 Απριλίου, 2025
Bρέθηκε φίδι σε σχολείο στα Πατήσια – Πρόκειται για λαφιάτη, το μεγαλύτερο είδος που συναντάται στην Ελλάδα
11 Απριλίου, 2025
Ν. Ανδρουλάκης κατά κυβέρνησης: Παίζετε με τη νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού – Υπονομεύετε ευθέως τη Δημοκρατία
11 Απριλίου, 2025
Εύβοια: Οδύνη στην κηδεία του 50χρονου που δολοφονήθηκε από τον 75χρονο
11 Απριλίου, 2025
Βουλή – Επιστολή Χρ. Τριαντόπουλου: Επιβεβαιώνω το περιεχόμενο του υπομνήματός μου στην προανακριτική επιτροπή
11 Απριλίου, 2025
Μαρία Καρυστιανού: Μήνυση κατά των βουλευτών της ΝΔ που συμμετείχαν στην Προανακριτική – Live η συνέντευξη Τύπου
11 Απριλίου, 2025
Αύξηση δασμών στο 125% ανακοίνωσε η Κίνα ζητώντας μέτωπο μαζί με την Ευρώπη – «Παράθυρο για διαπραγμάτευση» της ΕΕ με τις ΗΠΑ
11 Απριλίου, 2025
Χανιά: Ανήλικη κατήγγειλε τη μητέρα και τη γιαγιά της ότι την εξέδιδαν για μήνες
11 Απριλίου, 2025