Βρήκε τη χαμένη του οικογένεια ο Πετρίτ

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Πετρίτ ή αλλιώς τον «αόρατο Έλληνα» καθώς βρήκε τους συγγενείς του.

Έγινε γνωστός ως ο «αόρατος Έλληνας», καθώς τα τελευταία χρόνια αναζητούσε όχι μόνο την οικογένεια του, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό, αφού αντιμετωπίζει προβλήματα με την μνήμη του.

Ο Πετρίτ, όπως είναι το όνομά του, βρήκε πλέον τη μητέρα του και τον αδερφό του και πλέον μπορεί ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Τα αποτελέσματα του τεστ DNA δείχνουν πως η 72χρονη Βιτόρια είναι η μητέρα του.

«Ο γενετικός τύπος της S… Vitoria είναι 2.880.476 φορές πιο πιθανό να προέρχεται από τη βιολογική μητέρα του αμνήμονος ατόμου που χρησιμοποιεί τα στοιχεία Κουτσούκης Πέτρος σε σχέση με ένα οποιοδήποτε άλλο τυχαία επιλεγμένο άτομο, γεγονός που αντιστοιχεί σε πιθανότητα μητρότητας 99,999%. Τα παραπάνω αποτελέσματα καταδεικνύουν ότι η S… Vitoria είναι η βιολογική μητέρα του αμνήμονος ατόμου που χρησιμοποιεί τα στοιχεία ταυτότητας Κουτσούκης Πέτρος», αναφέρει το συμπέρασμα σύγκρισης δειγμάτων DNA.

Ο ίδιος πλέον δηλώνει ευτυχισμένος γιατί αισθάνεται πως για πρώτη φορά πάει να γίνει κάτι καλό στη ζωή του, δηλώνει στην εκπομπή Live News.

«Νιώθω πάρα πολύ ευτυχισμένος. Νιώθω ότι κάτι καλό πάει να γίνει στη ζωή μου, γιατί τόσα χρόνια δεν θυμάμαι τους ανθρώπους που αγαπούσα και θα τους αγαπάω μέχρι να πεθάνω. Είμαι σε πελάγη ευτυχίας και χαράς. Τόσα χρόνια δεν είχα οικογένεια και τώρα την έχω. Αυτές τις μέρες που ήρθαμε κοντά είδα την αγάπη που μου προσφέρουν και τι αγάπη νιώθουν για μένα. Δεν τους θυμάμαι και αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο», είπε αρχικά.

«Θα κάνω τα πάντα για να έρθω κοντά τους, γιατί καταλαβαίνω ότι μόνο με την αγάπη μπορούμε να γιατρεύσουμε τις πληγές μας. Αισθάνομαι πολύ καλά, τώρα πλέον ξέρω ποιος είμαι. Όταν ήρθα σε επαφή με τη μάνα μου ένιωσα το άγγιγμά της, αυτό μόνο. Τους υπόλοιπους δεν τους ξέρω καν. Από τη στιγμή που ήρθα κοντά με τη μάνα μου, είδα την αγάπη τους και με αγκάλιασαν κατάλαβα ότι είμαι στο σωστό περιβάλλον».




Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ξανά στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ – Στο 27,1% η ΝΔ
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Νέες επιδοτήσεις 771 δικαιούχων στο «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ»
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Ο Πούτιν διόρισε τον πρώην σωματοφύλακά του στο Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Μέσα σε λίγες ώρες κλείστηκαν 56.205 ραντεβού για τις νέες ταυτότητες
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Νετανιάχου: Δεν υπάρχει περιοχή στη Μέση Ανατολή που δεν μπορεί να φτάσει το Ισραήλ
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Φωτιές στο Στρατώνι Χαλκιδικής και την Ειδομένη Κιλκίς
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Έκκληση στις οικογένειες αγνοουμένων από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στον Λίβανο για δείγματα DNA
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Πέθανε ο Ντικέμπε Μουτόμπο
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Βρήκε τη χαμένη του οικογένεια ο Πετρίτ
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Χατζηδάκης: Μέτρα στήριξης 1,2 δισ. ευρώ για το 2025 και σταθερή αύξηση του ΑΕΠ
30 Σεπτεμβρίου, 2024