@Belga_English

Βρυξέλλες: Άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι επιχείρησε να εισβάλει στα γραφεία του πρωθυπουργού

Το πρωί της Δευτέρας (06/01) συνελήφθη στις Βρυξέλλες ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι, καθώς προσπάθησε να εισβάλει στα γραφεία του πρωθυπουργού του Βελγίου. Μάλιστα, έχουν ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να γίνουν γνωστά τα κίνητρά του.

Ο πρωθυπουργός του Βελγίου Αλεξάντερ Ντε Κρο απουσίαζε την ώρα του συμβάντος από τα γραφεία, από το οποίο ευτυχώς δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός, ωστόσο ο ίδιος είναι «πολύ σοκαρισμένος», σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο με τον οποίο επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο. «Είμαστε πολύ ανακουφισμένοι που δεν υπήρξαν τραυματισμοί» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. «Το άτομο οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα» συμπλήρωσε στην εφημερίδα Le Soir.

Ο ίδιος ο Ντε Κρο με ανάρτησή του στο «X» τόνισε πως «παρακολουθεί στενά την κατάσταση» και δήλωσε ότι «είναι ανακουφισμένος που κανείς δεν τραυματίστηκε».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Στο ψυχιατρείο ο αρχιμανδρίτης με ιστορικό επεισοδίων – Νέο ξέσπασμα κατά αστυνομικών, «εγώ είχα τη Θεία Κοινωνία πάνω μου»
29 Μαρτίου, 2025
Μπακογιάννη: Θα υπέγραφα και εγώ την ερώτηση των 11 βουλευτών της ΝΔ για τη Θράκη
29 Μαρτίου, 2025
Ο Ιμάμογλου «καρφώνει» τον Ερντογάν μέσα από τη φυλακή: «Μεταμόρφωσε την τουρκική δημοκρατία σε καθεστώς φόβου»
29 Μαρτίου, 2025
Παραπέμπεται η Κατερίνα Μπατζελή στην επιτροπή Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ
29 Μαρτίου, 2025
Χαρδαλιάς από το Πέραμα: Αυτό που έχει σημασία είναι να βρισκόμαστε στις γειτονιές και όχι στα γραφεία μας
29 Μαρτίου, 2025
Φορολογικές δηλώσεις 2025: Ξεκίνησε η υποβολή τους – Οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι εκπτώσεις
29 Μαρτίου, 2025
Live η ομιλία του Σ. Φάμελλου στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
29 Μαρτίου, 2025
Χανιά: Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν οι δύο υπάλληλοι της διεύθυνσης υγείας
29 Μαρτίου, 2025
Επίδομα Παιδιού: Ανοίγει στις 31 Μαρτίου η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων
29 Μαρτίου, 2025
Αττική: Τραγικός επίλογος για τον 51χρονο που είχε εξαφανιστεί από την Ομόνοια – Εντοπίστηκε νεκρός
29 Μαρτίου, 2025