Βύρωνας: Αυτός είναι ο άνδρας που εκτέλεσαν μπροστά στο παιδί του

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με την αλβανική μαφία «βλέπουν» οι αρχές πίσω από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 32χρονου στον Βύρωνα το βράδυ της Πέμπτης.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 22:00 στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη, όταν ο οδηγός μιας μηχανής πλησίασε από το πλάι το αυτοκίνητο του 32χρονου και άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Στο αυτοκίνητο ήταν συνοδηγός η 37χρονης σύζυγός του, η οποία υπέστη σοκ και λιποθύμησε. Αρχικά υπήρχαν πληροφορίες ότι και εκείνη είχε τραυματιστεί, καθώς είχε βγει από το αμάξι με αίματα, τα οποία όμως ήταν του συζύγου της.

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν γνωστό στις αλβανικές αρχές και φέρεται να είχε εμπλακεί πρόσφατα σε απόπειρα δολοφονίας μαφιόζου στην Αλβανία.

Τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στην Αθήνα για διακοπές, όμως μέλη μαφιόζικης ομάδας τον αντιλήφθηκαν και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες τον παρακολουθούσαν στενά και τον εκτέλεσαν όταν το παιδί του αποβιβάστηκε από το όχημα. Ο 7χρονος, ωστόσο, βρισκόταν σε μια πλατεία, ακριβώς δίπλα από το σημείο της εκτέλεσης και έπαιζε με άλλα παιδιά. Δυστυχώς ήταν μπροστά στην εκτέλεση του πατέρα του. Όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί, άρχισε να φωνάζει με λυγμούς «Ο μπαμπάς μου, ο μπαμπάς μου!».