X-Factor: Ο Γιάννης Γρόσης νικητής του διαγωνισμού

Το υψηλότερο ποσοστό ψήφων συγκέντρωσε ο νεαρός Γιάννης Γρόσης.

Ο μεγάλος τελικός του X-Factor ολοκληρώθηκε και ο νικητής του παιχνιδιού ήταν τελικά ο 21χρονος Γιάννης Γρόσης. Ο παίκτης με την αυθεντική λαϊκή φωνή έφυγε από το παιχνίδι με 50.000 ευρώ, αλλά και ένα συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records.

Υστερα από 13 αποχωρήσεις, αξέχαστες ερμηνείες, αμέτρητες διαφωνίες και πολλά απρόοπτα φτάσαμε στους τρεις κορυφαίους! Οι AC², ο Γιάννης Γρόσης και ο Δημήτρης Παπατσάκωνας έδωσαν την πιο κρίσιμη μάχη για τη νίκη και με τις ερμηνείες τους μας χάρισαν ένα συναρπαστικό Live. Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Θεοφάνους είδαν τους παίκτες τους να «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στον τελικό για το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα «χρυσό» συμβόλαιο με την εταιρεία Panik Records.

Δέσποινα Βανδή, Χρήστος Μάστορας και Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκαν μαζί στη σκηνή για να τραγουδήσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Γιώργου Θεοφάνους, σε μια μοναδική μουσική σύμπραξη που απογείωσε τη συναρπαστική βραδιά.

Μετά από μία δύσκολη μουσική μονομαχία το συγκρότημα AC2 αποχώρησε, καθώς οι δύο νεαροί τραγουδιστές συγκέντρωσαν το χαμηλότερο ποσοστό ψήφων. Ο «λαϊκός» Γιάννης Γρόσης και ο «ροκ» Δημήτρης Παπατσάκωνας ανέβηκαν για δεύτερη φορά στη σκηνή του X-Factor και με τις φωνές τους διεκδίκησαν τη ψήφο του κοινού.