Ξανά στις φλόγες το σπίτι του 37χρονου δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής στη Μυρτιά της Ηλείας

Σχεδόν ένα μήνα μετά το έγκλημα, με τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία, το σπίτι του 37χρονου παραδόθηκε ξανά στις φλόγες.

Περίπου ένα μήνα μετά την δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής, από την Μυρτιά, του δήμου Πύργου στην Ηλεία, το σπίτι του 37χρονου που ομολόγησε το έγκλημα και προφυλακίστηκε, έγινε στόχος νέας εμπρηστικής επίθεσης. Η ατμόσφαιρα στον οικισμό παραμένει εκρηκτική και το μίσος για τον άντρα που αφαίρεσε μια παιδική ζωή, άσβεστο.

Πρόκειται για παράπηγμα που βρίσκεται μέσα στο χωριό της Μυρτιάς, το οποίο είχαν επιχειρήσει να κάψουν ξανά, την ημέρα της κηδείας της 11χρονης, ως μια πράξη αντεκδίκησης για την στυγερή δολοφονία και την απόπειρα βιασμού που διέπραξε σε βάρος της.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, στο σημείο μετέβησαν πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου που έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο, ενώ το περιστατικό διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές.

Ο 37χρονος παραμένει στις φυλακές Γρεβενών κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Να σημειωθεί ότι αρνήθηκαν να τον εκπροσωπήσουν 22 δικηγόροι, τόσο από τον Πύργο και την Πάτρα, όσο και από όλη την Ελλάδα.