Xάρης Ρώμας: «Είμαι ευτυχισμένος. Είμαστε μαζί 10 χρόνια. Ακόμα και γάμο θα έκανα»

Στο Dot μίλησε ο Χάρης Ρώμας για την απόφασή του να κόψει το τσιγάρο και να αδυνατίσει αλλά και για το πόσο ευτυχισμένος είναι που βρήκε τον άνθρωπό του.

“Ήμουν πάντα ένας λεπτός άνδρας” είπε και ομολόγησε ότι κάπνιζε 3 πακέτα τσιγάρα.

“Είδα τον πατέρα μου στον ύπνο μου, που είχε καρδιά και πέθανε από αυτό, και κάπνιζε πολύ και το θεώρησα σημάδι αυτό και αποφάσισα να κόψω το κάπνισμα εν μία νυκτί. Έβαλα 18 κιλά. Δε μου πάει και δεν μου αρέσει”.

Διηγήθηκε μάλιστα τι του είπε η Κάτια Δανδουλάκη όταν τον είδε με παραπάνω κιλά.

“Αγάπη μου πώς έγινες έτσι; Δεν μπορώ να το επιτρέψω αυτό. Το πάχος είναι γηρατιό, θα τα χάσεις. Σε έβλεπα και έλεγα ένας λεπτεπίλεπτος άνθρωπος και τώρα είδα ένα γομάρι”!

Αποκάλυψε δε ότι είναι εστιάτορας.. εξ αγχιστείας αναφερόμενος στο “Αυγό του κόκορα” με το οποίο είπε ότι έχει πολύ στενή σχέση.

Μίλησε όμως και για την προσωπική του ζωή και αν είχε αποτυχίες.

“Μια ζωή μόνο με επιτυχίες δεν υπάρχει. Είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα μέσα από λαίλαπες να αισθανθώ σίγουρος για αυτό που βρίσκεται δίπλα μου, για την αγάπη, για τη δουλειά μου. Πάντα δικό μου ήταν το θέμα. Πολύ λίγοι άνθρωποι μπορεί να γίνουν άνθρωποι της ζωής σου. Το είδα να συμβαίνει αλλά θεωρώ ότι έγιναν όλα για να έχω την τύχη να συναντήσω το κατάλληλο πρόσωπο στη ζωή μου. Είμαστε μαζί 10 χρόνια. Ακόμα και γάμο θα έκανα για πρακτικό λόγο. Δεν το έχω κάνει ακόμα. Έχω κάνει έναν άλλο γάμο που δεν φτούρησε. Για οικονομικό λόγο κυρίως θα ήθελα να κάνω γάμο”

Πηγή: znews.gr