«Ξεψύχησε ακαριαία», λέει για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής η φαρμακοποιός που έλεγξε τον σφυγμό της

Η φαρμακοποιός που εξέτασε τον σφυγμό της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων περιέγραψε τα γεγονότα που είδε λίγο μετά τη δολοφονία της. “Έχασε τη ζωή της αμέσως”, ανέφερε, εξηγώντας πως η νεαρή γυναίκα είχε χάσει μεγάλο όγκο αίματος.

«Εγώ έφευγα και είχε γίνει πλέον το περιστατικό. Δεν άκουσα φωνές καθόλου. Εγώ αυτό που μου ζήτησαν οι αστυνομικοί έκανα, ζήτησαν αιμοστατικές γάζες, γάντια για να προσπαθήσουν να σταματήσουν τις αιμορραγίες. Με τόσες μαχαιριές, τι να σταματήσεις; Η κοπέλα ξεψύχησε θεωρώ ακαριαία με τόσο αίμα που χάθηκε. Μου ζήτησαν τα παιδιά και έβαλα γάντια και είδα ότι δεν έχει σφυγμό. Μου το ζητήσανε, εγώ ψηλάφισα στον λαιμό και δεν είχε η κοπέλα.

Η κοπέλα ήταν μπρούμητα, δεν είδα πού ήταν, αλλά από το αίμα… η κοπέλα έχασε όλο το αίμα της από τις μαχαιριές. Ο δράστης ήταν ξαπλωμένος δεν τον πλησίασα», είπε μιλώντας την Πέμπτη 4/4 στο Mega και την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Βγαίνοντας για να φύγω άκουσα που φώναζε για την κοπέλα ‘’Ξαναπάρτε το ΕΚΑΒ’’. Η κοπέλα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση» υπογράμμισε η φαρμακοποιός αναφερόμενη στην αστυνομικό που ήταν εκεί.

«Ακόμα και εκεί να ήταν το ΕΚΑΒ για να δώσει πρώτες βοήθειες, ήταν τόσο το αίμα που δεν ξέρω εάν θα προλάβαιναν»
«Ήταν τόσο θλιβερό το όλο σκηνικό, τι να σου πω… Τόσο αποκαρδιωτικό, τόσο στενάχωρο που χωρίς να ξέρω τελικά, δεν μπορέσανε να δώσουν έστω μία πνοή. Ακόμα κι εκείνη την ώρα που διεπράχθη το έγκλημα αυτό, να ήταν το ΕΚΑΒ για να δώσει πρώτες βοήθειες, ήταν τόσο το αίμα που έφυγε γρήγορα που δεν ξέρω εάν θα προλάβαιναν το παραμικρό» είπε κλείνοντας ο φαρμακοποιός.