YFSF All Star: Πώς το μοντάζ «εξαφάνισε» τον Δόξα από το επεισόδιο!

Ούτε ένα πλάνο, έστω και κατά λάθος του Κώστα Δόξα στο αποψινό επεισόδιο δεν είδαμε αφού το μοντάζ, έκανε καλά τη δουλειά του.

Μετά την κοινή απόφαση ΑΝΤ1 και τραγουδιστή να λύσουν τη συνεργασία τους ύστερα από όσα είδαν τα φώτα της δημοσιότητας για την προσωπική του ζωή, οι άνθρωποι της παραγωγής με σχεδόν… χειρουργικό τρόπο κατάφεραν να εξαφανίσουν κάθε πλάνο του Κώστα Δόξα.

Είναι δε τόσο καλή η δουλειά που έγινε από το αρχικό μονταρισμένο επεισόδιο σε αυτό που τελικά προβλήθηκε που οι άνθρωποι στο μοντάζ πρέπει να πέρασαν πάρα πολλές ώρες μπροστά από τη μονταζιέρα ώστε να εξασφαλιστεί ότι το πρόσωπο του Κώστα Δόξα δεν θα εμφανιστεί στο επεισόδιο.

Εκείνο που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι ακόμα και στα κοινά πλάνα που προφανώς εμφανιζόταν στο αρχικό επεισόδιο ο Κώστας Δόξας, έγιναν προσθήκες και κοψίματα ώστε ακόμα και αυτά να περιλαμβάνουν μόνο τους υπόλοιπους και όχι εκείνον.

Ακόμα και στο τέλος, την ώρα του bazzer που εμφανίστηκε ο Ίαν Στρατής ο οποίος -να θυμίσουμε- θα εμφανιζόταν κανονικά σε ντουέτο με τον Κώστα Δόξα, δεν υπήρχε πουθενά, έστω μπροστά ή πίσω από εκείνον ο τραγουδιστής.

Να θυμίσουμε ότι μετά την αποκάλυψη της δικαστικής διαμάχης του Κώστα Δόξα με την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση, η οποία κατήγγειλε δημόσια τον τραγουδιστή για συγκεκριμένα αδικήματα, ο ΑΝΤ1 αλλά και ο ίδιος αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας του. Μάλιστα ο Κώστας Δόξας με επιστολή του προς όλα τα Μέσα για τη συγκεκριμένη απόφασή του ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά. Ούτε, όμως κι εγώ θα είμαι στην ψυχολογική κατάσταση να αποδώσω όπως πρέπει ως καλλιτέχνης σε μια καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ αναφέρονται τα χείριστα ψεύδη εναντίον μου», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή ο Ant1 ανέφερε τα εξής:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το «Your Face Sounds Familiar – All Star», για προσωπικούς λόγους.
Σας ενημερώνουμε ότι το επεισόδιο της Κυριακής, 7 Μαρτίου, είναι μαγνητοσκοπημένο».

Πηγή: gossiptv.gr

-Ad-