Υπέγραψε για 3,5 χρόνια ο Καρλίτος

Ολοκληρώθηκε και τυπικά το μεσημέρι της Τρίτης (28/1) η μεταγραφή του Καρλίτος (Κάρλος Λόπεθ) στον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός επιθετικός πέρασε το πρωί από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι», που θα έχει διάρκεια 3,5 ετών, και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας πως θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τους «πράσινους» από το καλοκαίρι κι έπειτα. Κι αυτό διότι έχει ήδη αγωνιστεί φέτος σε δύο ομάδες (Λέγκια, Αλ Ουάχντα) και δεν επιτρέπεται να παίξει σε τρίτο διαφορετικό σύλλογο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ξέρω την ιστορία του συλλόγου και είμαι ανυπόμονος να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου και να ξεκινήσω προπονήσεις. Από τη στιγμή που ο Τσάβι Ρόκα μου εξήγησε το πλάνο της ομάδας, κατάλαβα ότι θέλω να είμαι μέρος αυτού του πλάνου. Είπα στον μάνατζέρ μου ότι δεν ενδιαφέρομαι να ακούσω κάτι άλλο και του ζήτησα να κάνει ό,τι πρέπει για να υπογράψω στον Παναθηναϊκό.

Είμαι ένας τίμιος ποδοσφαιριστής που δουλεύει πολύ και πάντα προσπαθεί για το καλύτερο. Θέλω να κάνω τον κόσμο χαρούμενο και θα κάνω ό,τι μπορώ γι’ αυτό. Είμαι ένας διαφορετικός επιθετικός από τους συνηθισμένους. Έχω μεγάλη φαντασία στο παιχνίδι μου και μπορώ να κάνω πολλά. Σχεδόν τα πάντα»!

-Ad-