Υπόθεση αστυνομικού της Βουλής: «Δεν πήραν ούτε τηλέφωνο» οι συγγενείς των παιδιών – Κόσμος τηλεφωνεί για να τα υιοθετήσει

Θλίψη και οργή προκαλούν οι λεπτομέρειες που διαρκώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του αστυνομικού που υπηρετούσε στη Βουλή και έχει προφυλακιστεί μετά την καταγγελία της συζύγου ότι κακοποιούσε την ίδια και τα ανήλικα παιδιά τους.

Στην τύχη των παιδιών σήμερα αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, σημειώνοντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1: «Τα παιδιά βρίσκονται σε καλά χέρια. Οι προνοιακές μονάδες που τα φιλοξενούν έχουν έμπειρο προσωπικό, το οποίο κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να γιατρέψει τα τραύματα στην ψυχή αυτών των παιδιών.

Υπήρχε εισαγγελική εντολή για τον αστυνομικό που είναι στη φυλακή. Δεν υπήρχε εισαγγελική εντολή απαγόρευσης για τους συγγενείς. Έστω και υπήρχε σας λέω… τι σημαίνει αυτό; Εγώ αν ήμουν στη θέση τους θα ήμουν στα κάγκελα του νοσοκομείου και θα προσπαθούσα να πάω στα παιδιά ένα δώρο, μια σοκολάτα, να δω τα παιδιά. Θα πίεζα το νοσοκομείο, θα πίεζα τον εισαγγελέα. Εδώ δεν είχαμε ούτε τηλέφωνο.

Ο κόσμος νομίζει ότι εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε σε υιοθεσία και αναδοχή. Εμείς δεν μπορούμε, το κάνουν οι προνοιακές μονάδες. Με πήραν άνθρωποι από την Κύπρο για να υιοθετήσουν τα παιδιά».

Από την πλευρά του, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην ίδια εκπομπή επίσης για την υπόθεση του αστυνομικού και σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι ο 45χρονος τηλεφώνησε στη σύζυγό του από τη φυλακή για να της πει ότι την… αγαπάει, είπε:

«Εάν ισχύει, είναι καταπληκτικό σοκ. Εγώ δεν περίμενα μέσα στις φυλακές μας να υπάρχουν κινητά, μαχαίρια. Το έχετε ακούσει εσείς ποτέ αυτό δημοσιογραφικά; Εγώ δεν το έχω ακούσει ποτέ.

Αν με πετάξετε στο άλλο θέμα με τη μαφία, ο Μόντι από τα Γιάννενα ο μγεαλοκακοποιός το χειριζόταν όλο αυτό με 10 κομπιούτερ».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γαλλία: Ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι σε αγορά της Μυλούζης – Μακρόν: «Τρομοκρατική ενέργεια χωρίς αμφιβολία»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμοί: Σε ύφεση η ακολουθία – Κλειστά σχολεία μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ανάφη και Ίο αποφάσισαν οι Επιτροπές
22 Φεβρουαρίου, 2025
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 22-9: «Βούλιαξε» τον «αιώνιο» αντίπαλο στον τελικό και χρίστηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο πόλο των ανδρών
22 Φεβρουαρίου, 2025
«Πρεμιέρα» για τη συγκοινωνιακή αστυνομία με περισσότερους από 150 ελέγχους και τέσσερις συλλήψεις
22 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Αμείλικτα τα ερωτήματα από τις καταγγελίες συγγενών για τον θάνατό του – «Είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Κινητοποιήσεις για τα Τέμπη σε συνοικίες της Αθήνας και στη Θεσσαλονίκη
22 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: O προεκλογικός αγώνας και τα σενάρια της επόμενης μέρας
22 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Ψάχνουν για απαντήσεις στη διαδρομή θανάτου 18 χιλιομέτρων του 39χρονου – Καταγραφικά και τοξικολογικές ρίχνουν «φως» στο μυστήριο
22 Φεβρουαρίου, 2025
Χαλκίδα: 22χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού – Τέσσερις συλλήψεις
22 Φεβρουαρίου, 2025
Πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για Τέμπη: Οι ερευνητές κάνουν λόγο για «αντικρουόμενα στοιχεία» – Παρουσιάζεται στις 27 Φεβρουαρίου
22 Φεβρουαρίου, 2025