Υπόθεση κακοποίησης βρέφους: Ενώπιον δικαστηρίου και πάλι οι γονείς

Eνώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για καταχώρηση υπόθεσης οδηγούνται σήμερα οι γονείς του 19χρονου βρέφους που νοσηλεύεται στο Μακάριο Νοσοκομείο αφού προηγουμένως διαπιστώθηκαν σημάδια κακοποίησης του.

Ο 26χρονος Ε/κ και η 24χρονη από τη Λετονία, αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη με τις αρχές να έχουν ενώπιον τους σημαντικά στοιχεία που δεικνύουν κακοποίηση και παραμέληση του βρέφους.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η μητέρα του βρέφους πήγε στην Αστυνομία για άλλη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που προέκυψε μετά από καταγγελία της γιαγιάς του 26χρονου ο οποίος προηγουμένως πήγε στο σπίτι της, φώναζε και προκάλεσε ζημιές στην πόρτα του σπιτιού της.

Η μητέρα πήγε σε αστυνομικό σταθμό μαζί με το βρέφος και όταν κλήθηκαν λειτουργοί του γραφείου ευημερίας διαπίστωσαν τα σημάδια κακοποίησης στο παιδί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μακάριο Νοσοκομείο όπου εξετάστηκε από ιατροδικαστές οι οποίοι διαπίστωσαν εκχυμώσεις στη δεξιά καρδιακή χώρα, σημάδια από δάκτυλα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο πιγούνι αλλά και μικρόκτυπήματα στη σιαγόνα του βρέφους.

-Ad-