Υπόθεση Novartis: Τι κατέθεσε η Μαρία Παπασπύρου

Υπόθεση Novartis – Παπασπύρου: Χωρίς αναφορές σε πολιτικά πρόσωπα φέρεται ότι έγινε η κατάθεση που έδωσε η πρώην επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζάχαρη για τους χειρισμούς των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς στη δικογραφία της Novartis.

Υπόθεση Novartis – Παπασπύρου: Η κυρία κλήθηκε σε κατάθεση μετά τα όσα είπε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γιάννης Αγγελής, υποστηρίζοντας ότι συμμετείχε σε σύσκεψη στο υπουργείο Δικαιοσύνης κατά τη διάρκεια της οποίας συζητείτο η απομάκρυνση της επικεφαλής της εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη ώστε να σταματήσει η επιρροή του αποκαλούμενου «Ρασπούτιν».

Η κυρία Παπασπύρου, ωστόσο, φέρεται ότι δεν αναφέρθηκε σε πολιτικά πρόσωπα ούτε όμως ότι επιβεβαίωσε τα λεγόμενα Αγγελή, ότι συμμετείχε στην επίμαχη σύσκεψη με αντικείμενο την απομάκρυνση της Ελένης Τουλουπάκη.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν όσοι φέρονται ότι συμμετείχαν στη σύσκεψη και γνώριζαν τον «Ρασπούτιν», δηλαδή ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου και η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

-Ad-