Υπόθεση βιασμού 12χρονης: 39χρονος προσήλθε στη ΓΑΔΑ και είπε ότι συνομιλούσε με το προφίλ της

Ένας ακόμη άντρας, 39 ετών αυτή τη φορά, προήλθε σήμερα στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως και ανέφερε ότι είχε συνομιλήσει με ένα προφίλ το οποίο φέρεται να είναι της 12χρονης στον Κολωνό.

Όπως ανακοινώνει η ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως 39χρονος ημεδαπός στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Ο άνδρας ανέφερε ότι αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Ο 39χρονος, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

Ταυτοποίηση ενός ακόμη άνδρα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας άνδρας που συνομιλούσε με την ανήλικη. Ο 39χρονος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, και οι 212 που επικοινωνήσαν με την 12χρονη έχουν ταυτοποιηθεί από την ΕΛΑΣ, υπάρχουν στοιχεία που έχουν διαβιβαστεί στον εισαγγελέα και στην 33η ανακρίτρια. Ακόμα, αναμένεται να δοθεί το πράσινο φως για να καταθέσει εκ νέου η 12χρονη, πρόκειται για την 4η κατάθεση κατά σειρά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτό μπορεί να γίνει και σήμερα (26/10).

Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί η κατάθεση του παιδιού να πάει και την επόμενη εβδομάδα ανάλογα με την ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το παιδί.

Την ίδια στιγμή, δεν έχει ταυτοποιηθεί ο «Μιχάλης» το άτομο που φαίνεται να έχει παίξει ρόλο μαστροπού στην υπόθεση.

Όσον αφορά στην μητέρα της 12χρονης, δεν φαίνεται να υπάρχει η εφαρμογή blindchat στο κινητό και στον υπολογιστή της, όπως επίσης δεν φαίνεται να έχει πρόσβαση και στους λογαριασμούς στα social media.

Η 37χρονη μητέρα θα καταθέσει και αίτημα άρσης της προσωρινής κράτησης, ίσως και εντός της ημέρας.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραμπ: «Βρίσκομαι σε σοβαρές συζητήσεις με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μερτς: «Σημαντική νίκη για το ΕΛΚ και την Ευρώπη»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Σχηματισμός κυβέρνησης στη Γερμανία: Οι επιλογές του Μερτς – Οι συσχετισμοί και οι διαπραγματεύσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού – «Ο Γεράσιμος ακόμη ανασαίνει αλλά όπως ήταν δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πλημμεληματική δίωξη σε έξι πρόσωπα για τον θάνατο 2,5 ετών κοριτσιού στον «Άγιο Στυλιανό» Θεσσαλονίκης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
24 Φεβρουαρίου, 2025
Διπλωματικές ζυμώσεις στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Με δικό τους ψήφισμα για την Ουκρανία οι ΗΠΑ – Η Γαλλία αναμένεται να προτείνει τροπoποιήσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φάμελλος: Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να λειτουργεί ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης – Η ευθύνη για την σύγκρουση των τρένων από το 2019 και μετά
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μενίδι: Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο – Επί τόπου τα ΤΕΕΜ
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η τραγουδίστρια Ρομπέρτα Φλακ – Γνωστή για το “Killing Me Softly With His Song”
24 Φεβρουαρίου, 2025