Ζαχαριάς: Πήγαινε να λύσει μία παρεξήγηση με τους φίλους, αλλά δεν πρόλαβε

Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς ήθελε να συναντήσει τους φίλους τους και να λύσει μία παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί, ωστόσο δεν πρόλαβε.

Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή της στο facebook η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου, η οποία όταν έμαθε για το τροχαίο δυστύχημα ήταν στο κατάστημα παιχνιδιών.

Η ανάρτηση της Ελένης Λαζάρου στο facebook

Χθες το απόγευμα -όπως πολλά απογεύματα μετά την δουλειά- έτρεξα στο κατάστημα παιχνιδιών Ζαχαριάς για να πάρω ένα παιχνιδάκι για τον γιο μου. Μπαίνοντας παρατήρησα πως ο Αλέξανδρος δεν ήταν εκεί. “Κρίμα” σκέφτηκα γιατί πάντα μου κάνει έκπτωση ενώ συζητάμε , γελάμε και μου δίνει κι ένα μπαλόνι για τον Αναστάση. Διάλεξα αυτό που ήθελα και έφτασα στο ταμείο. Εκείνη την ώρα χτύπησε το τηλέφωνό μου. Ήταν ένας φίλος μου οδηγός από τον οποίο έχω ζητήσει να με παίρνει όταν μαθαίνει κάτι που μπορεί να αποτελεί είδηση . ” Το έμαθες; σκοτώθηκε ο γιος του Ζαχαριά, 23 ετών”. Σοκ! Δεν ήθελα να το πιστέψω. Δεν μπορούσα να κρύψω την ταραχή μου και ο υπάλληλος του μαγαζιού κατάλαβε πως κάτι κακό είχε συμβεί. Αναγκάστηκα να του το πω. “Έφυγε πριν από λίγο από δω με το γκολφάκι του. Είχε γίνει μία παρεξήγηση με τους φίλους του και πηγαινε να την λύσει γιατί για αυτόν οι φίλοι του είναι πολύ σημαντικοί μου είπε” σοκαρισμένος ελπίζοντας πως η είδηση δεν θα επιβεβαιωθεί…
Αντίο Αλέξανδρε! Συλλυπητήρια στους γονείς σου που σε υπεραγαπούσαν

https://www.facebook.com/eleni.lazarou.184/posts/10157334680488334