Ζάκυνθος: Εμπλοκή σε νέο τροχαίο για τον 30χρονο σεφ που κατηγορείται για τον θάνατο δύο ανθρώπων

Πριν λίγους μήνες ο 30χρονος σεφ είχε προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο στην οδό Αρέθα στην Πάτρα με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο νέων του Γιάννη Στεργίου και του Γιώργου Παναγιωτόπουλου.

Σε νέο τροχαίο στη Ζάκυνθο ενεπλάκη ο 30χρονος σεφ που κατηγορήθηκε για τον θάνατο δύο νέων στην Πάτρα.

Αυτή τη φορά, ο 30χρονος εμπλέκεται σε νέο τροχαίο στη Ζάκυνθο με έναν ντελιβερά να μεταφέρεται τραυματισμένος σε νοσοκομείο. Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ο σεφ δεν εγκατέλειψε το σημείο μετά το ατύχημα. Παρέμεινε μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο και ο νεαρός διανομέας να πάρει το δρόμο για το νοσοκομείο.

Οι συνθήκες του τροχαίου στη Ζάκυνθο διερευνώνται, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως την ευθύνη σύμφωνα με τους μάρτυρες φέρει ο σεφ. Το τροχαίο έγινε στην περιοχή Αμπελοκήπων. Πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη» της Πάτρας αναφέρουν ότι ο νεαρός δικυκλιστής – ντελιβεράς πήγαινε κανονικά στην πορεία του και ο 30χρονος Πατρινός σεφ ο οποίος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα (του έχει αφαιρεθεί) τον χτύπησε βγαίνοντας από το πάρκινγκ ενός καταστήματος.

Δεν εγκατέλειψε το θύμα, παρέμεινε στο σημείο μέχρι να φθάσει η Τροχαία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο τραυματισμένος ντελιβεράς έκανε ήδη χειρουργείο στα άκρα στο νοσοκομείο Ζακύνθου.